Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

(Junior) Facilitair Medewerker - Nuenen 25 - 32 uur vacature

Financieel Nuenen 90 keren bekeken
Vacature omschrijving

(Junior) Facilitair Medewerker in Nuenen
24-32 uur per week 

Vanwege de enorme groei van ons bedrijf, breiden we ons team Facilitair uit! Onze visie is dat Facilitair altijd de lijn helpt. Dat is ons vak, dat is onze toegevoegde waarde. Ben jij een ondernemende faciliterende duizendpoot met sterke administratieve skills? En ben je spontaan en sta je stevig in je schoenen? Dan ben jij wellicht de aanvulling voor ons team!


Jouw job!

Als Facilitair Medewerker ben je mede verantwoordelijk voor een optimaal functionerende afdeling Facilitair, waarbij de focus ligt op continuïteit, kwaliteit en prijs. Daarnaast voorzie je de interne klanten tijdig van een adequaat gewenst product en/of dienst. Veldsink Groep bestaat uit meerdere bedrijven met in totaal meer dan 1000 medewerkers. Je krijgt een actieve rol binnen onze organisatie waarbij geen dag hetzelfde is. Je levert proactief een bijdrage aan uiteenlopende facilitaire vraagstukken. Een greep uit je werkzaamheden:

 • Je zorgt dat onze collega’s op tijd in het bezit zijn van een mobiele telefoon en leaseauto wanneer ze bij ons starten;
 • Je controleert facturen;
 • Je verricht administratieve werkzaamheden voor contractbeheer;
 • Je behandelt facilitaire vragen en storingen;
 • Je faciliteert bij interne verhuizingen


Je werkt veel samen met verschillende sleutelfiguren binnen onze organisatie. Met name met onze commercieel managers, de lokale vestigingsmanagers, de directie en natuurlijk je collega’s van Facilitair heb je dagelijks contact.

Wie ben jij?

Jij denkt vanaf dag één met ons mee. We houden van een kritische blik en een sterk denkvermogen. Je krijgt de mogelijkheid om mee te bouwen aan de verdere professionalisering van de afdeling én de totale organisatie. Ook jij bent daarin een belangrijke schakel. Om succesvol te zijn in deze functie, vragen wij het volgende:

 • Je hebt een afgeronde MBO opleiding Facilitair;
 • Je bent 24 uur beschikbaar.


Onze afdeling

Op de afdeling Facilitair maak je onderdeel uit van een team van 17 enthousiaste collega’s! Wij zijn een fris en dynamisch team, waar iedereen zijn steentje bijdraagt. Samen zijn we verantwoordelijk voor ongeveer 50 locaties en meer dan 1000 medewerkers en doen we er veel aan om hen te ondersteunen. We werken op vrijwel alle gebieden samen waardoor we van én met elkaar leren!

Wie zijn wij?

Wij zijn Veldsink Groep! Een familiebedrijf dat al sinds 1979 actief is binnen de financiële- en arbodienstverlening. Wat in 1979 begon met één advieskantoor (Veldsink Advies Nuenen), is inmiddels uitgegroeid tot een groep met tien bedrijven. De warmte, nuchterheid en betrokkenheid is hier dagelijks voelbaar en daar zijn we trots op. We groeien door ons ondernemerschap, gedrevenheid en door het feit dat alle medewerkers de kans krijgen zich optimaal te ontwikkelen

Wat bieden wij?

 • Een groeiend familiebedrijf waar je kunt bijdragen aan de verdere professionalisering van de afdeling Facilitair;
 • Grote mate van zelfstandigheid en persoonlijke invulling;
 • Een informele organisatie waar veel ruimte is voor eigen inbreng en ideeën;
 • Een prachtig bedrijfsrestaurant voor een dagelijkse lekkere en gezonde lunch;
 • Een marktconform salaris en pensioenregeling
 • 29 vakantiedagen (bij fulltime contract) voor een goede werk-privé balans;
 • Collectieve zorgverzekering en korting op je schadeverzekeringen;

Wil jij onze nieuwe collega worden?

Dan zijn wij benieuwd naar je sollicitatie! Klik op de sollicitatiebutton aan de rechterkant van deze pagina of stuur je cv en motivatie naar dsmulders@veldsink.nl en we nemen contact met je op.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met onze recruiter Dirk Smulders via 06-12443519.