Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

AA-Assistent Accountant - Eindhoven 33 - 40+ uur vacature

Financieel Eindhoven 229 keren bekeken
Vacature omschrijving

Heb jij minimaal 2 jaar ervaring in het Accountancy vak en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging waarbij je zelf je ontwikkelingspad uitstippelt?

WAT GA JE DOEN?

De eerste jaren praktijkervaring in de wereld van Accountancy zijn inmiddels achter de rug en je bent helemaal klaar voor de volgende stap in je carrière. Als AA-Assistent Accountant bouw je je kennis en ervaring verder uit door middel van contact met  verschillende klanten en ervaren collega's. In deze rol voer je projecten uit voor verschillende klanten. Je helpt hen bij taken als het samenstellen van jaarrekeningen en het opmaken van managementrapportages en je adviseert hen op het gebied van procesoptimalisatie en het optimaal inrichten van de financiële administratie. Bovendien heb je de ambitie om in de toekomst een eigen klantenportefeuille te beheren.

Vanaf dag één mag je meteen met een ervaren collega op pad om klanten te bezoeken en hen te leren kennen. Vervolgens ga je aan de slag met de vraagstukken die hier liggen. Dit doe je deels zelfstandig, maar deels ook met de hulp van je collega's. Op die manier ga je zelf op zoek naar de ideale balans tussen eigen verantwoordelijkheid en het samenwerken met een team en het leren van de mensen om je heen. 

Binnen deze organisatie zijn er tal van mogelijkheden om door te groeien. Het is daarbij zo dat het pad dat je gaat bewandelen nog niet vast ligt. Je bent vrij om zelf aan te geven waar je ambities liggen en welke richting je graag op wil bewegen. Samen met jou wordt vervolgens gekeken naar de beste manier om dit vorm te geven.  

WERKZAAMHEDEN

 • Verzorgen van financiële administraties
 • Samenstellen van jaarrekeningen
 • Opstellen van aangiften inkomsten-, omzet- schenk-, vennootschaps-, en dividendbelasting
 • Adviseren en assisteren van de klant

WAT VERWACHTEN WE VAN JE?

 • Je hebt HBO of WO opleiding afgerond in de richting van Accountancy
 • Je wil in de toekomst graag een eigen klantenportefeuille
 • Je bent een enthousiaste young professional die van aanpakken houdt en die communicatief sterk is in gesprek met de klant
 • Je neemt graag verantwoordelijkheid, maar staat ook open voor advies van je collega's
 • Je beschikt over uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift

WAAR GA JE WERKEN?

Deze opdrachtgever biedt ondersteuning en geeft advies aan met name grotere organisaties. Het doel is om klanten te helpen bij het opbouwen en/of in stand houden van een succesvolle, gezonde organisatie. Er is veel ruimte voor ontwikkeling en junioren binnen de organisatie kunnen rekenen op de hulp van collega's met ruime ervaring in het vak. De organisatie streeft ambitieuze doelen na en maakt momenteel een enorme groei door. Hierdoor is er plaats voor verschillende nieuwe collega's.

De organisatie is groot genoeg om mogelijkheid te bieden die gelijk zijn aan die van de 'Big Four' in Accountancy, maar is daarnaast klein genoeg om aandacht te besteden aan persoonlijke ambities, begeleiding en een goede balans tussen werk en privé. Natuurlijk zijn er bepaalde periodes die enorm druk zijn, maar de uren die je op dat moment extra werkt  kun je later door middel van een tijd voor tijd constructie inzetten om te compenseren. 

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?

Als AA-Assistent Accountant biedt deze opdrachtgever jou:

 • Een salaris van €2.800 tot €3.600 per maand, met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een uitdagende functie in een prettige, informele omgeving
 • Ondersteuning van ervaren collega's 
 • Voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei
 • Een vaste aanstelling; je treedt dus direct in dienst bij de opdrachtgever en gaat niet als uitzendkracht aan het werk

 

Heb je interesse in deze vacature van AA-Assistent Accountant? Solliciteer dan direct of neem contact met ons op wanneer je nog specifieke vragen hebt! Meer weten over onze sollicitatieprocedure tijdens de coronacrisis? Lees hier meer