Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Accountmanager CRM pakketten - 's-Hertogenbosch 33 - 40+ uur vacature

Commercieel/ Verkoop 's-Hertogenbosch 122 keren bekeken
Vacature omschrijving

Vind jij het interessant hoe bedrijven 24/7 in contact blijven met hun klanten? Wil jij hen helpen met het aanbieden van de juiste CRM pakketten? Lees dan snel verder!

WAT GA JE DOEN?

Als accountmanager CRM pakketten ben jij verantwoordelijk voor het aantrekken en adviseren van nieuwe klanten voor telefonische CRM pakketten. Met behulp van deze pakketten verhoog jij de klantvriendelijkheid, efficiëntie en bereikbaarheid. 
Jij gaat deze nieuwe groep klanten adviseren over de juiste telefonische oplossing en je zorgt ervoor dat de afhandeling hiervan ook goed verloopt. Daarnaast ontzorg je de klant door de communicatiebehoefte goed in kaart te brengen en hieraan het juiste software systeem te koppelen. Jij vindt het leuk om voor de klant tot in detail uit te zoeken wat hij nodig heeft. Als accountmanager CRM pakketten is het belangrijk dat de klant voorop staat, jij bent uiteindelijk degene die levert wat de klant nodig heeft.

Jij bent een actief persoon met ambitie en lef om nieuwe klanten te werven en hen te voorzien van passende telefonische oplossingen. Je komt te werken in een jong en gemotiveerd team met een mooie visie op de toekomst. Jij bent daarnaast volledig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en je bent actief bezig met de branche. 

WERKZAAMHEDEN

  • Maken van offertes en opvolging van orders
  • Salesgesprekken voeren
  • Het uitbreiden en opvolgen van je netwerk
  • Relatiebeheer met huidige klanten

WAT VERWACHTEN WE VAN JE?

  • Je hebt eerder ervaring opgedaan in commercie
  • Je hebt een goed analytisch denkvermogen
  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding; een commerciële opleiding is een pré
  • Je hebt affiniteit met telefonie en de branche
  • Je beschikt over veel doorzettingsvermogen

WAAR GA JE WERKEN?

Je komt te werken bij een leverancier van telefonische integratie systemen en CRM pakketten. Het bedrijf bestaat tientallen jaren en sindsdien zijn ze dagelijks bezig met het verbeteren van de processen en ontwikkelingen op het gebied van telefonie. Je komt te werken in een organisatie waar er begrip wordt getoond om te leren en zij hierin ook de juiste hulpmiddelen aanbieden. Je komt te werken in een team dat elkaar ondersteunt om de gestelde doelen ook daadwerkelijk te realiseren. 

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?

Wij bieden jou een uitdagende functie in een platte organisatie met een gezellige bedrijfscultuur. Jij ontvangt een basissalaris wat afhankelijk is van jouw eerdere werkervaring en opleiding. De salarisindicatie van accountmanager CRM pakketten ligt tussen €2.200 en €2.500 bruto per maand, exclusief bonussen. Daarnaast hanteert het bedrijf ook een aantrekkelijke bonusstructuur, dus hoe beter jij het doet hoe meer je verdient. De organisatie biedt interne cursussen aan om je te specialiseren in het vakgebied. Er is ook een mogelijkheid voor een auto van de zaak, aangezien je ook regelmatig op de weg te vinden bent. 

Heb je interesse in deze vacature als accountmanager CRM pakketten? Solliciteer dan direct of neem contact met ons op wanneer je nog specifieke vragen hebt! Meer weten over onze sollicitatieprocedure tijdens de coronacrisis? Lees hier meer