Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Allround loader machinist - Son 33 - 40+ uur vacature

Logistiek Veldhoven 538 keren bekeken
Vacature omschrijving

Ben jij een harde werker en heb je ervaring als Machinist? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou als:

Loader/Kraan Machinist

Wat ga je doen

Je takenpakket als loader/kraan machinist is erg afwisselend. Iedere dag verloopt anders, al heb je wel terugkerende werkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor:

 • Het verrijden van gezeefd materiaal naar de opslag of de sorteerinstallatie;
 • Het vullen van de sorteerinstallatie;
 • Het schoonhouden van het werkterrein;
 • Het oplossen van kleine storingen in het materieel indien noodzakelijk.

 Dit ben jij

Deze fulltime functie past bij jou als je ervaring hebt als machinist. Je bent een harde werker, staat je klanten netjes te woord en je vindt het fijn om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Je woont in de omgeving Eindhoven, Tilburg, de Kempen.

 Dit kunnen wij jou bieden

Kom je ons team versterken als Loader/Kraan Machinist, dan krijg je een verantwoordelijke, afwisselende en uitdagende functie binnen een groeiende en ambitieuze organisatie. Wat je verder kan verwachten:

 • Een marktconform salaris afgestemd op jouw werkervaring;
 • Uitzicht op een vast contract;
 • Korting op jouw zorgverzekering;
 • Baetsen-REMONDIS betaalt 2/3 van je pensioen;
 • Vakantiegeld wordt in mei uitbetaald;
 • Minimaal 24 vakantiedagen en 3,5 ATV dag op fulltime jaarbasis;
 • Je kunt met belastingvoordeel verschillende zaken aanschaffen, zoals een telefoon, laptop, fitness-abonnement, fiets of een bon van een webshop.

Bedrijfsomschrijving

De uitdaging van Baetsen-REMONDIS is nieuw leven creëren van oude materialen. Waarom materialen verspillen als ze nog hergebruikt kunnen worden? Veel materialen zijn geschikt voor hergebruik, daarom zijn wij zeer actief op het gebied van nieuwe, innovatieve, duurzame producten. De inzameling en afzet van primaire en secundaire bouwstoffen neemt een belangrijke plaats in binnen onze dagelijkse bedrijfsvoering. Wij nemen de volledige afvalproblematiek van organisaties uit handen.

Baetsen-REMONDIS bestaat uit ruim 160 medewerkers en is gevestigd in Son, Veldhoven en Echt.

Wij vallen onder de vlag van REMONDIS Nederland. REMONDIS is sinds de oprichting in 1934 uitgegroeid tot één van de grootste dienstverleners op het gebied van recycling, afvalinzameling en afvalwaterbehandeling in de wereld. Vanuit 26 vestigingen in het land werken momenteel ruim 1.000 medewerkers. Wij zijn ambitieus, succesvol en groeiend.

Solliciteren?
Voor meer informatie kun je bellen naar 040-2054470. Je kunt ook contact met ons opnemen via de mail HR@baetsen-remondis.nl.
https://werkenbijbaetsen.nl/werken-bij-baetsen-remondis/