Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Allround timmerman 33 - 40+ uur vacature

Bouw Veldhoven 201 keren bekeken
Vacature omschrijving

Ben jij een ervaren timmerman en vind je het leuk om te werken aan diverse bouwprojecten? Werk je graag in een informeel en groeiend familiebedrijf en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan horen wij graag van je!

Wat ga je doen?

Samen met jouw collega’s werk je aan diverse projecten. Dit kan nieuwbouw, verbouw of renovatie van woningen zijn. Ieder project is anders, dus iedere dag is anders! Je krijgt daarom te maken met alle aspecten van het timmermansvak! Aftimmeren, beton- en vloerconstructies, het stellen van deuren, ramen en kozijnen, het is allemaal geen probleem voor jou.

Wie ben jij?

  • Je werkt precies en nauwkeurig.
  • Je bent flexibel en je vindt het geen probleem dat je de ene dag wat later thuiskomt en de dag erna wat vroeger.
  • Je hebt een opleiding en ruime ervaring als timmerman.
  • Je hebt je rijbewijs B (E) en een geldig VCA-certificaat

Wat krijg je?

Wij bieden een uitdagende fulltime baan met veel verantwoordelijkheid in een groeiend en dynamisch bedrijf. Uiteraard word je uitbetaald volgens de bouw cao, inclusief adv-dagen en Bouwpensioen. Je gaat werken in een kleine, informele onderneming met gemotiveerd personeel.

Wie is onze opdrachtgever?

Een gezellig en informeel familiebedrijf met een lange historie als aannemingsbedrijf. Het bedrijf houdt zich met name bezig met particuliere verbouwingen en projecten in de regio.

Wil jij bij een leuk bedrijf werken waar je veel kunt leren? Neem dan snel contact op met Joyce Waterreus, op 040-3400038. Je kunt deze week nog starten!