Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Allround Verspaner (BBL niveau 3) - Eersel 33 - 40+ uur vacature

Productie Eersel 780 keren bekeken
Vacature omschrijving

Wij lopen voorop, en dat willen we zo houden. Loop jij mee? Dan heeft Vencosteel interesse in jou. Wij zijn namelijk op zoek naar een:


ALLROUND VERSPANER (BBL 3)

zijn/haar voornaamste taken bestaan uit het uiteindelijk zelfstandig bedienen van de CNC draai- en freesbank en daarnaast draag je zorg voor het omstellen, verwisselen van gereedschappen, laden van het materiaal en controle van het proces.

Daarnaast verricht je programma-aanpassingen en werkt mee aan een zo efficiënt mogelijke productie. Leveren van kwaliteit binnen de gestelde planning staat voorop.

De kern van de functie is gericht op het produceren van halffabricaten. Op de werkvloer wordt  je begeleid door een coach die je klaarstoomt om in de toekomst zelfstandig de machines te bedienen. Je werkt in een enthousiast team.
 
Functie eisen:

  • MBO student (BBL niveau 3);
  • Interesse in metaalbewerking;
  • De wil om te werken met moderne draai- en freesbanken;
  • Teamspeler.


Je rapporteert in deze functie aan de teamleader van de afdeling.
Indien je meer informatie wilt over de vacature kun je contact opnemen met Wil van der Linden, Manager Vencosteel, bereikbaar via telefoonnummer 0497-517380 of per mail viawil.vanderlinden@vencomaticgroup.com

Ben jij de doorzetter die wij zoeken? Stuur dan je sollicitatiebrief met bijbehorende CV binnen 14 dagen, onder vermelding van de functienaam naar de Vencomatic Group, Afdeling HR, Meerheide 200, 5520 AD, Eersel of per e-mail naar solliciteren@vencomaticgroup.com