Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Assemblagemonteur 33 - 40+ uur vacature

Techniek Son 3159 keren bekeken
Vacature omschrijving

Assemblagemonteur:

Wat ga je doen:
Voor een opdrachtgever in de Automotivebranche zijn wij op zoek naar een assemblagemedewerker.

Als assemblagemedewerker ben je verantwoordelijk voor het samenstellen van onderdelen tot gereed product. Je gaat deze taak uitvoeren aan de hand van de aangegeven richtlijnen en technische specificaties die daarbij horen.  Ben jij nauwkeurig, kwaliteitsgericht en ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Lees dan snel verder!

Wat kun je verwachten:
Je komt te werken bij een “state of the art” assemblagebedrijf dat meerdere vestigingen heeft in Europa. Het bedrijf wordt gekenmerkt door de informele sfeer en de persoonlijke benadering. Je krijgt een baan aangeboden met uitzicht op een vast contract, uiteraard als het van beide kanten bevalt. Wat kun je nog meer verwachten:
 

  • Een functie vol diversiteit;
  • Arbeidsvoorwaarden conform de cao;
  • Een werkweek van 38 uur in de dagdienst;


Wat verwachten wij:
Wij zoeken iemand die graag in een technische omgeving wil werken en de voorkeur heeft voor een functie met diversiteit. Zo ga je. tijdens deze functie onder andere zagen, boren, slijpen, lassen, lijmen enzovoort! Je zult niet voor al deze bewerkingen ervaring nodig hebben. Indien je dit wel hebt is dat uiteraard een pré! Verder ga je je bezig houden met inpakwerkzaamheden, controleer je je eigen geassembleerde product en houdt je je werkplek schoon en opgeruimd. Verder is het van belang dat je:
 

  • MBO werk en denkniveau hebt;
  • Ervaring hebt in productiebedrijven (Automotivebranche is een pré);
  • Een praktische aanpakkersmentaliteit bezit;
  • Collegiaal en behulpzaam bent;
  • Woonachtig in de omgeving van Eindhoven.


Interesse in de functie?
Voor meer informatie (of vragen m.b.t. de functie) kan je contact opnemen met Victor Kok op telefoonnummer 0492-507979 of  06-51550867. Het cv inclusief motivatie voor deze functie kan gestuurd worden naar Victor@wenabv.com of mail@wenabv.com.