Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Assistent Begeleider Wonen, team Omloop 33/34, woonpark Eckartdal in Eindhoven - Eindhoven 9 - 16 uur vacature

Zorg/ Verpleging Eindhoven 2311 keren bekeken
Vacature omschrijving
Ben jij helpende en op zoek naar een afwisselende werkplek? Dan ben je bij dit team aan het juiste adres. Team omloop 33-34 werkt op twee woningen met beide een totaal verschillende doelgroep. Als assistent begeleider ben je op beide woningen inzetbaar, waardoor je veel afwisseling hebt in werkzaamheden. 

Vanuit de cliënt 
Op Omloop 33 wonen 9 mannen en 1 vrouw. De leeftijd ligt tussen de 55 en 85 jaar. Je hebt dus te maken met de ouder wordende cliënt. De bewoners hebben een verstandelijke beperking met een psychische stoornis en/of verslavingsprobleem. Voorbeelden van hulpvragen zijn: hoe kan ik mijn oude dag invullen? of help mij bij boodschappen, ziekenhuisbezoeken of andere zaken op persoonlijk vlak. Belangrijk is dat je flexibel bent en meebeweegt met de ouder wordende cliënt. Dit omdat de zorgvraag hierdoor continu verandert.

Omloop 34 is een woning die in december 2016 is geopend. Hier wonen 6 vrouwen en 4 mannen in de leeftijd van 18 tot 34 jaar. De bewoners hebben een gevarieerd ziektebeeld met onder anderen autisme, down syndroom en epilepsie. De hulpvragen van de bewoners zijn gericht op het nieuwe wonen op omloop 34, het leven in een groep. De cliënten van Omloop 34 zijn nog jong en volop in ontwikkeling. Begeleiding richt zich op het aanleren van taken en activiteiten in de huishouding en de algemene vorming. 

Vanuit het team
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die affiniteit heeft met bovenstaande beschrijving. Als je kijkt naar de huidige teamwaarden dan staan humor, enthousiasme, rekbaarheid en stressbestendigheid  en flexibel denken hoog in het vaandel.

Als assistent begeleider voer je aspecten uit van het persoonlijk plan door ondersteuning van de cliënt, het uitvoeren van Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen (ADL-activiteiten) en/of door ondersteuning bij activiteiten. Je ondersteunt de woonbegeleider. Goede schrijf en leesvaardigheden zijn ook vereist, omdat er dagelijks gerapporteerd moet worden.

In deze omgeving ga je werken
Omloop 33-34 ligt op het gezellige, bosrijke woonpark Eckartdal in Eindhoven. Beide woningen zijn gescheiden werkplekken, dit betekent dat je op beide woningen wordt ingezet.   

Wij werken
Conform rooster. De werktijden zijn onregelmatig en bevatten alle diensten tussen 7.00 en 22.30 uur. Als assistent begeleider werk je met name korte diensten.

Wat bieden we jou:
  • Een gemoedelijke werkomgeving binnen een enthousiast team.
  • Een bijzondere werkomgeving binnen een huiselijke omgeving.
  • Je werkt binnen een professioneel team met veel ruimte voor eigen ontwikkeling. Lunet zorg heeft een breed cursusaanbod van doelgroepgerichte scholing en deskundigheidsbevordering.
Wat we graag zien
Word jij enthousiast van deze functie en werk je graag met cliënten met een diverse achtergrond? Ben je daarnaast ook in het bezit van een relevante opleiding Zorg & Welzijn niveau 2? Dan gaan we graag met jou in gesprek.

Dienstverband
Het betreft een dienstverband voor gemiddeld 14,4 uur per week, dit is 40%. Bij externe kandidaten starten we met een jaarcontract, maar bij goed functioneren wordt dit daarna omgezet in onbepaalde tijd. 

Arbeidsvoorwaarden
De CAO Gehandicaptenzorg is van toepassing. De functie is conform FWG 3.0 ingedeeld in schaal 25 met een maximum salaris van €2413- bruto per maand, exclusief onregelmatigheidstoeslag. Daarnaast krijg je in juni 8% vakantiegeld en in december een eindejaarsuitkering van 7,05%.

Binnen Lunet zorg bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van het Lunet zorg Pluspakket, waarmee bepaalde persoonlijke arbeidsvoorwaarden op een fiscaal vriendelijke manier verruild kunnen worden. 

Over Lunet zorg

Heb je nog vragen?
Ben je enthousiast en heb je nog vragen? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bart Vervest (coördinerend begeleider) via 06-41012234

Solliciteer!
Heeft deze vacature je interesse gewekt, dan nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen je reactie graag voor 30 september 2019. Je kunt solliciteren via de ‘solliciteren’ button op deze pagina. 

Alle nieuwe medewerkers dienen vóór indiensttreding bij Lunet zorg een “Verklaring Omtrent het Gedrag” voor hun functie bij Lunet zorg aan te vragen en te overhandigen.