Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Assistent drukker / logistiek drukwerkvoorbereider 33 - 40+ uur vacature

Productie Reusel 204 keren bekeken
Vacature omschrijving

Word jij de Max Verstappen van het grafische drukproces? Lijkt het je leuk om bij een geavanceerde drukkerij aan de slag te gaan en alle drukgangen tot in de puntjes voor te bereiden? Dan is de vacature van assistent drukker wellicht wat voor jou!

Wat ga je doen?

In de Formule 1 draait alles om vermogen, om gas geven en remmen, om snelheid in de bochten en om aerodynamica. En natuurlijk om het secondenspel in de pitstraat. En dat is precies waar het bij onze opdrachtgever ook om gaat. Jij zorgt ervoor dat tussen twee drukgangen de persen voorbereid zijn, de materialen klaarstaan en alles gereed is, zodat de machine zo snel mogelijk weer verder kan met drukken.

Als assistent drukker maak je het leven van de drukkers zo makkelijk mogelijk door hen te assisteren met de volgende werkzaamheden:

  • Materialen, inkten, stansen, clichees en orders op tijd klaarzetten.
  • Gedrukte materialen naar de volgende afdeling of tussenlocatie brengen (met de heftruck), zodat die verder kunnen met de afwerking.
  • De rasterwalsen en platen onderhouden en ervoor zorgen dat ze altijd schoon zijn.
  • Zelfstandig de drukpers bedienen.
  • De machines onderhouden.
  • Magazijnbeheer

Wie ben jij?

  • Je hebt een technische opleiding (lts/mts/grafisch mbo) met technisch inzicht en ervaring in de grafische wereld.
  • De Nederlandse taal beheers je goed en je kunt werken met (grafische) computerprogramma’s.
  • Je bent communicatief en een pietje precies.
  • Als je een heftruckcertificaat hebt, is dat een pré! Heb je die niet, dan mag je die via Werkze! halen.

Wat krijg je?

Een afwisselende baan bij een moderne drukkerij, eventueel met doorgroeimogelijkheden. Je gaat met een klein vast team werken, met mensen waar jij een klik mee hebt. De meest ervaren collega’s gaan je alle kneepjes van het vak en van de specifieke technieken leren. Je werkt 40 uur per week, in 3 ploegen, maar in de weekenden heb je sowieso lekker vrij. Het salaris ligt op max. €2680,- (inclusief ploegentoeslag) conform de grafische cao en afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Je begint op uitzendbasis, maar bij goed functioneren treed je in dienst bij onze opdrachtgever.

Wie is onze opdrachtgever?

Een dynamisch, grafisch familiebedrijf uit de Kempen met zo’n 60 werknemers. Iedere week worden er duizenden meters aan flexibele verpakkingen, zelfklevende etiketten en In Mould labels gemaakt. En dat op moderne flexo-drukmachines met geavanceerde druktechnieken. Het drukwerk wordt verkocht van Korea tot Zuid-Amerika aan grote afnemers als Amstel, McDonalds, Unilever, Heineken en Ahold.

Het bedrijf heeft jong en oud in dienst, als je maar gemotiveerd bent. De eigenaar loopt zelf ook in een stofjas rond en springt bij waar nodig. Ze zijn zeer begaan met hun medewerkers en doen er alles aan om een optimaal werkklimaat te creëren. Lachen hoort daar absoluut bij! Er worden regelmatig evenementen voor de werknemers en hun gezin georganiseerd.

Heb je zin om het team van onze opdrachtgever te komen versterken? Neem dan snel contact op met Joyce Waterreus op 040-3400038