Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

BIM Modelleur / Tekenaar Mansveld Elektrotechniek 33 - 40+ uur vacature

Techniek Eindhoven 179 keren bekeken
Vacature omschrijving

Heb jij de ambitie om als BIM Modelleur / Tekenaar samen met een ervaren team onze klanten de beste oplossingen op het gebied van Elektrotechniek aan te bieden? Wil je jouw bijdrage leveren aan de elektrotechnische voorbereiding van uiteenlopende projecten, werk je graag in teamverband en wil je je blijvend ontwikkelen wellicht tot BIM modelleur? Voel jij je prima in een omgeving met een verscheidenheid  aan aanvragen, divers in omvang, complexiteit en klantwensen ? Dan is deze functie bij Mansveld Elektrotechniek in Eindhoven echt iets voor jou! Lees dan snel verder, reageer en kom vrijblijvend met ons in gesprek.

Wat maakt deze baan als BIM modelleur zo interessant voor jou? Je gaat:
•    Als tekenaar maak je tekeningen voor een in opdracht verkregen project en analyseer je de tekeningen met betrekking tot knelpunten in de uitvoering van het project.
•    een volledig dossier samenstellen van benodigde werkdocumenten en draagt zorg voor de revisie van tekeningen en het bijhouden van het dossier. 
•    samen met de projectleider, werkvoorbereider en engineer er voor zorgen dat het uitvoerende team tijdig met de juiste informatie het project kan realiseren.
•    zelfstandig het ontwerp uitwerken in werktekeningen, principeschema’s, maatvoering, doorsneden en detailtekeningen.
•    de tekeningen controleren en verwerk je de benodigde aanvullingen.
•    tijdig knelpunten in het project signaleren.
•    zorgen voor revisietekeningen van het project. 
•    continu op zoek naar verbeteringen en komt proactief met voorstellen om verbeteringen door te voeren (Lea®n is een belangrijk begrip binnen Mansveld Techniek).

Ons team is op zoek naar:
•    een BIM Modelleur/ Tekenaar met gevoel voor details, kwaliteit, planmatig werken, conceptueel denken en een analytisch vermogen. 
•    ben je in het bezit van een relevant vakdiploma op mbo-4 niveau en ben je opgeleid in het Cad-tekenen;
•    heb je kennis van relevante geautomatiseerde systemen zoals Autocad, Stabicad en/of Revit en Microsoft Office;
•    bezit je enkele jaren ervaring in het maken van elektrotechnische tekeningen en hebt bij voorkeur ook enkele jaren werkervaring opgedaan in de praktijk als installateur;
•    heb je uitgebreide vakkennis en praktijkervaring m.b.t. elektrotechnische installaties en speciale installaties, zowel binnen de utiliteitsbouw als woningbouw waardoor je praktisch werkinzicht hebt opgedaan;
•    iemand met kennis van relevante wet- en regelgeving en NEN-normen.

Mansveld Elektrotechniek is ontstaan uit het toonaangevende familiebedrijf Mansveld Techniek. In bijna 60 jaar is Mansveld een begrip geworden in de regio Eindhoven. We ontwikkelen, installeren en onderhouden elektrotechnische installaties in met name de utiliteitsmarkt. 

Mansveld Elektrotechniek werkt intensief samen met andere teams binnen Mansveld Techniek. Deze teams zorgen ervoor dat onze klanten kunnen vertrouwen op betrouwbare, duurzame, veilige en efficiënte installaties. Binnen deze samenwerking ben jij een van de motoren die commercieel succes behaalt met jouw team. Jullie bouwen telkens weer aan loyale relaties die jarenlang Mansveld Elektrotechniek als betrouwbare en professionele partner zien. Voor middelgrote aanvragen tot grote projecten. Daarbij wordt initiatief, creativiteit en vakkennis over gebouw-gebonden installaties van jou als calculatie-expert gevraagd.

Voor deze uitdagende functie bieden wij een mooi salarispakket en een fantastische werkomgeving waarin plezier maken belangrijk is.

Interesse in of vragen over deze vacature?
Neem dan direct contact op met onze HR manager Marianne de Wolff. Zij is te bereiken via 040-2591072 of marianne.dewolff@mansveld.nl. Indien jij wilt solliciteren op deze vacature, ontvangen wij graag jouw motivatiebrief en cv. We nemen dan snel persoonlijk contact met je op.