Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Binnendienst Adviseur Zakelijke Verzekeringen - Tilburg - Tilburg 33 - 40+ uur vacature

Financieel Tilburg 931 keren bekeken
Vacature omschrijving

Binnendienst Adviseur Zakelijke Verzekeringen in Tilburg 
32-40 uur per week 

Jij bent op zoek naar een werkgever die nog waarde hecht aan een band opbouwen met de klant. Die je de tijd geeft voor een gesprek en waar klanten welkom zijn om binnen te lopen. Adviseren en het aanspreekpunt zijn voor je lokale zakelijke klant, dat is wat je wil! Herken jij jezelf hierin? Dan zoeken wij jou!


Jouw Job als Binnendienst Adviseur Zakelijke Verzekeringen

Als Adviseur Zakelijke Verzekeringen op de binnendienst bij Veldsink-van Son in Tilburg word jij de steun en toeverlaat van onze buitendienst adviseur. Je weet welke dossiers er lopen, kent de klanten en bijbehorende ontwikkelingen en denkt actief met de adviseur mee. Voor de zakelijke portefeuille, die voornamelijk uit ZZP-ers en MKB bedrijven bestaat, word je het eerste aanspreekpunt. Samen met je collega’s sta je dicht bij de klant en ga je voor een langdurige relatie.


In je dagelijkse werk adviseer je klanten over producten, diensten, prijzen en condities. Daarnaast stel je offertes op en wikkel je deze zelfstandig af. Ook word jij verantwoordelijk voor het aannemen, coördineren en afhandelen van schades. Naast het onderhouden van de bestaande portefeuille werk je samen met de buitendienst adviseur ook aan verdere uitbreiding hiervan. Door het inzetten van commerciële acties ben je in staat nieuwe klanten aan Veldsink te binden.

Wil jij weten hoe het team in Tilburg eruit ziet? Klik dan hier.


Wie ben jij?

Jij bent een Binnendienst Adviseur met veel inhoudelijke kennis! Je krijgt energie van relaties onderhouden en opbouwen, brengt energie en bent positief. Je bent intrinsiek gemotiveerd om klanten te voorzien van het best passende advies en ziet een toekomst bij een onafhankelijke tussenpersoon als Veldsink daarom wel zitten! Je herkent jezelf in de volgende functie-eisen: 

 • Hbo werk- en denkniveau;
 • in het bezit van Wft Adviseur Schade Zakelijk en Wft Adviseur Inkomen;
 • minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van zakelijke verzekeringen;
 • woonachtig in omgeving Tilburg;
 • tussen de 32 en 40 uur per week beschikbaar.


Wie zijn wij?

Wij zijn Veldsink Advies, een familiebedrijf dat al sinds 1979 onafhankelijk financieel advies aanbiedt aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Op dit moment bestaan we uit 40 advieskantoren en we blijven groeien. De groei ontstaat door onze enorme gedrevenheid, inlevingsvermogen, loyaliteit en het feit dat iedere werknemer de kans krijgt zich optimaal te ontwikkelen. We zijn onderdeel van de Veldsink Groep, een holding die bestaat uit 10 bedrijven en zo’n 950 werknemers. Onze Veldsink kantoren blijven echter lokaal, betrokken en dicht bij de klant.

Wat bieden wij?

 • Werken bij het grootste onafhankelijke intermediair van Nederland;
 • werken op een lokaal assurantiekantoor, waar persoonlijke aandacht nog op één staat, in combinatie met een kerngezonde en groeiende organisatie met toekomstperspectief;
 • veel verantwoordelijkheid en een grote mate van zelfstandigheid en vrijheid;
 • Ontwikkeling- en opleidingsmogelijkheden ondersteund door de Veldsink Academy;
 • een informele organisatie waar veel ruimte is voor eigen inbreng en ideeën;
 • een marktconform salaris;
 • 29 vakantiedagen voor een goede werk-privé balans;
 • een goede pensioenregeling;
 • collectieve zorgverzekering en korting op je schadeverzekeringen;

Wil jij deel uitmaken van de Veldsink-familie?

Dan zijn wij benieuwd naar je sollicitatie! Reageer via de sollicitatiebutton aan de rechterkant van deze pagina en we nemen contact met je op!

Voor meer informatie over de vacature kun je terecht bij onze afdeling Recruitment via 06-12404511 of recruitment@veldsink.nl.