Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Binnendienst Adviseur Zakelijke Verzekeringen - Valkenswaard - Valkenswaard 33 - 40+ uur vacature

Financieel Valkenswaard 971 keren bekeken
Vacature omschrijving

Binnendienst Adviseur Zakelijke Verzekeringen in Valkenswaard 
32-40 uur 

Wij zijn een onafhankelijk lokaal assurantiekantoor waar je de ruimte krijgt om écht op de klantbehoefte in te spelen en een goede relatie op te bouwen. Wij staan voor ons DNA: ondernemend, relatiegericht, betrokken en integer. Herken jij jezelf hierin en pak jij in samenwerking met de klant en het team van nature de regie? Dan maken wij graag kennis met jou!


Jouw Job als Binnendienst Adviseur Zakelijke Verzekeringen

Als Binnendienst Adviseur Zakelijke Verzekeringen bij Veldsink-Verberkmoes in Valkenswaard onderhoud je dagelijks contact met onze zakelijke klanten en verzekeringsmaatschappijen. Je bent het eerste aanspreekpunt en adviseert de klant over producten, diensten, prijzen en condities. Op een proactieve manier weet je commerciële kansen te benutten. Daarnaast stel je offertes op en wikkel je deze zelfstandig af.


In deze functie neem jij de regie op het proces van binnenuit en de samenwerking met de buitendienst adviseur. Je weet welke dossiers er lopen, kent de klanten en bijbehorende ontwikkelingen en denkt actief met de adviseur mee. Samen met je collega’s sta je dicht bij de klant en ga je voor een langdurige relatie.

Wil jij weten hoe het team in Valkenswaard eruit ziet? Klik dan hier.

Wie ben jij?

Jij bent een echte ondersteuner, hebt inzicht in het proces en geeft hier sturing aan om zo de samenwerking met je collega goed te laten verlopen en de klant optimaal te kunnen bedienen. Daarnaast herken je jezelf in de volgende omschrijving: 

 • Hbo werk- en denkniveau;
 • In het bezit van Wft Adviseur Schade Zakelijk en Wft Adviseur Inkomen;
 • Bij voorkeur ook in het bezit van Wft Vermogen en aanvullende assurantiediploma’s, zoals Assurantie A: Brand en Varia;
 • Minimaal 3 - 5 jaar ervaring op het gebied van zakelijke verzekeringen;
 • 32-40 uur per week beschikbaar.
 • Bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Valkenswaard;

Wie zijn wij?

Wij zijn Veldsink Advies, een familiebedrijf dat al sinds 1979 onafhankelijk financieel advies aanbiedt aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Op dit moment bestaan we uit ruim 50 advieskantoren en we blijven groeien. De groei ontstaat door onze enorme gedrevenheid, inlevingsvermogen, loyaliteit en het feit dat iedere werknemer de kans krijgt zich optimaal te ontwikkelen. We zijn onderdeel van de Veldsink Groep, een holding die bestaat uit meerdere bedrijven en ruim 1000 werknemers. Onze Veldsink kantoren blijven echter lokaal, betrokken en dicht bij de klant!

Wat bieden wij?

 • Werken bij het grootste onafhankelijke intermediair van Nederland;
 • Werken op een lokaal assurantiekantoor, waar persoonlijke aandacht nog op één staat, in combinatie met een kerngezonde en groeiende organisatie met toekomstperspectief;
 • Ontwikkeling- en opleidingsmogelijkheden ondersteund door de Veldsink Academy;
 • Veel verantwoordelijkheid en een grote mate van zelfstandigheid en vrijheid;
 • Een informele organisatie waar veel ruimte is voor eigen inbreng en ideeën;
 • Een marktconform salaris;
 • 29 vakantiedagen voor een goede werk-privé balans;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Collectieve zorgverzekering en korting op je schadeverzekeringen.


Wil jij deel uitmaken van de Veldsink-familie?

Dan zijn wij benieuwd naar je sollicitatie! Reageer via de sollicitatiebutton aan de rechterkant van deze pagina en we nemen contact met je op!

Voor meer informatie over de vacature kun je terecht bij onze afdeling Recruitment via 06-12404511 of recruitment@veldsink.nl.