Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

C(E)-Chauffeur (ma-vr) - Eindhoven 33 - 40+ uur vacature

Logistiek Eindhoven 55 keren bekeken
Vacature omschrijving

Zoek jij een gevarieerde baan als chauffeur? Waarbij je er zeker van bent dat je ’s avonds en in het weekend niet hoeft te werken, maar kunt genieten van je vrije tijd? Dan is de vacature van chauffeur bij Tuinmaximaal iets voor jou. Ook wanneer je nog geen ervaring hebt, maar wel over een rijbewijs C of CE beschikt, zijn er voor jou mogelijkheden, lees snel verder.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Je begint je dag met een kop koffie en kan daarna direct aan de slag; je controleert of alle bestellingen in je werkbus zijn geladen. Als dat geregeld is, ga je op pad. Als chauffeur ben je, samen met je collega, hét visitekaartje van Tuinmaximaal. Jullie rijden samen rond in een bus en leveren pakketten af bij onze klanten. Bij de ene klant kunnen dit glazen schuifdeuren zijn waarna je de volgende klant blij maakt met de bestelde terrasoverkapping. Dit doe je zowel binnen Nederland, als in België en in een (groot) deel van Duitsland. Waar mogelijk maak je een praatje, waarna zowel jij als de klant tevreden de deur dichtdoen. Op naar de volgende klant! Als alle pakketten zijn afgeleverd, rijd je terug naar Eindhoven. Eenmaal daar aangekomen zorg je ervoor dat de juiste pakketten voor de volgende dag in je werkbus worden geladen. Als dat geregeld is, zit je werkdag erop.

Je werktijden
Tuinmaximaal bezorgt van maandag tot en met vrijdag. Je start tussen 05.00 en 07.00 uur ’s ochtends vanuit onze locatie op de Rooijakkersstraat 8 in Eindhoven. De ene dag ben je door bijvoorbeeld files later terug terwijl je de andere dag geniet van een vrije namiddag. Op vrijdagen plannen we, waar mogelijk, korte routes in zodat jij zo lang mogelijk van je weekend kan genieten.

Wat bieden we jou?
- Een startsalaris van € 2000,- bruto per maand o.b.v. 40-uur per week;
- 25 vakantiedagen per kalenderjaar (o.b.v. 40-uur per week);
- Reiskostenvergoeding, ook als je om de hoek woont;
- Elke minuut betaald; overuren tegen 125% of eventueel gecompenseerd in vrije tijd (regeling 2020);
- Toeslagen tot 200% wanneer je op feestdagen werkt;
- Deelname aan pensioenfonds detailhandel;
- Recht op een bonus wanneer je een jaar niet ziek bent;
- Leuke collega’s en een gezellige werksfeer.

Wat vragen wij van je?
- Je bent in het bezit van een C- of CE-rijbewijs met Code 95;
- Je hebt geen probleem met vroeg opstaan en beschikt over eigen vervoer om naar onze locatie te reizen, aangezien je werkdag tussen 05.00 en 07.00 uur start;
- Goede (mondelinge) beheersing van de Nederlandse taal;
- Je bent een aanpakker, beschikt over een representatieve houding en bent fysiek sterk;
- Je bent een held in het verkeer; ondanks je drukke schema blijf jij netjes rijden en houd je je aan de verkeersregels;
- Je bent flexibel als het gaat om werktijden;
- Bij voorkeur beschik je over een bestuurderspas. Wanneer je deze niet hebt, zal Tuinmaximaal deze verzorgen.

Waar kom je te werken:
Tuinmaximaal wil dat iédereen het hele jaar door van zijn tuin kan genieten. Daarom bieden we een ruime keuze aan terrasoverkappingen en glazen schuifwanden tegen de laagsteprijsgarantie. Deze producten leveren en monteren wij in Nederland, maar ook in België en een groot deel van Duitsland. Met de verkoop van meer dan 20.000 overkappingen en glazen schuifwanden per jaar is Tuinmaximaal daarmee marktleider in Europa.

Maximaal van je tuin genieten, dat is wat bij Tuinmaximaal centraal staat. Dagelijks dragen daar 150 enthousiaste collega’s aan bij. Samen maken we het onze klanten graag gemakkelijk. Dat doen we zowel in onze webshop, waar je gemakkelijk je overkapping naar eigen smaak samenstelt, als in onze sfeervolle showroom in Eindhoven. Online en offline; wij staan 365 dagen per jaar klaar voor persoonlijk advies en inspiratie.

We zijn een ondernemende en veelzijdige organisatie die continu in beweging is. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers het beste uit zichzelf naar boven halen, want: meters maken doen we samen!