Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Calculator - Riethoven 33 - 40+ uur vacature

Techniek Riethoven 654 keren bekeken
Vacature omschrijving

Als calculator bij Inno-Tec maak je kostprijzen voor plaatwerk delen en componenten die door verspanen tot stand komen en mogelijke combinaties van beide technieken. Je beoordeelt de maakbaarheid en bepaald daaruit de routing die afhankelijk is van de gewenste nauwkeurigheid. Je leest zelfstandig de tekeningen en weet de normen te vertalen.

Ter ondersteuning van de verkoopafdeling calculeer je prijs en doorlooptijden. Met de afdeling inkoop bepaal je welke bewerkingen moeten worden ingekocht om een totale kostprijs tot stand te brengen. In veel gevallen vindt de calculatie plaats voordat het ontwerp definitief is. Je komt te werken op de afdeling werkvoorbereiding en bent hiermee onderdeel van een team specialisten in het vakgebied plaatwerk en verspaning en je staat er dus niet alleen voor en kan collega’s raadplegen voor advies.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende en verantwoordelijke baan;
 • Op basis van 40 uur 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen;
 • Dagelijks vers fruit;
 • Je ontvangt een marktconform salaris wat hoort bij de verantwoordelijkheid van de functie en goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao-metaalbewerkingsbedrijf;
 • Volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen in je vakgebied.

Wat breng je mee als calculator?

 • Afgeronde MBO+ of HBO opleiding; afstudeerrichting Werktuigbouwkunde is een pré.
 • Kennis van plaatwerk en verspaning is een pré, of je bent bereid je verder te specialiseren in deze expertises;
 • Technisch tekening kunnen lezen is een must, kennis van galvanische processen is een pré;
 • Kennis m.b.t. het werken in een ERP omgeving. Kennis van Ridder is een pré;
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in soort gelijke functie;
 • Je bent communicatief vaardig en kunt daardoor goed in teamverband werken;
 • Je kunt snel schakelen en bezit over een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Waar ga je werken?

Inno-Tec Nederland B.V. is een allround toeleverancier op het gebied van precisieplaatbewerking en verspaning (ook wel bekend als onze zusteronderneming F.M.C. B.V.). Wij zijn gespecialiseerd in prototypes en kleine tot middelgrote series voor o.a. de voedingsmiddelen-, medische- en elektronica-industrie. Met ons moderne en uitgebreide machinepark vervaardigen wij producten van een hoogwaardig kwaliteitsniveau.

Onze cultuur is ons succes. Eentje van slimme, ondernemende vakspecialisten. Samen werken we iedere dag om onze klanten blij te maken. Het is belangrijk dat iedereen begrijpt waarom we dingen doen zoals we ze doen. Dat iedere medewerker onze cultuur omarmt. En onze waarden consistent uitdraagt. Onze merkwaarden beschrijven wie we zijn en waar we voor staan. Wat ons verbindt en hoe we met elkaar omgaan. En dat, dat noemen wij: THE BLUE POWER.

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt en herken jij je in het bovenstaande profiel? Neem contact op met Simone van Grotel via 040-2044822 of vacatures@inno-tec.nl en sluit je aan bij THE BLUE POWER! 


 

Bekijk hier het filmpje voor deze vacature