Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Commercieel medewerker binnendienst 33 - 40+ uur vacature

Commercieel/ Verkoop Eindhoven 251 keren bekeken
Vacature omschrijving

 Je beschikt over een afgeronde technische opleiding op minimaal MBO+ / HBO niveau (bv. elektronica/WTB).  Je hebt voldoende kennis van producten en technologieën. Bij voorkeur heb jij ruime ervaring (minimaal 3 jaar) in technische sales support. Je weet je goed uit te drukken zowel verbaal als schriftelijk in de Nederlandse en Engelse taal en hebt goede kennis van de gangbare MS office programma’s (Excel, Word & Power Point). Heb jij kennis van de actuele regel- en wetgeving (bijvoorbeeld export compliance) dan is dat een pré

Ben jij resultaatgericht, neem jij initiatief en staat klantgerichtheid op nummer 1? Dan is onze opdrachtgever op zoek naar jou. Buiten het feit dat het een leuke technische omgeving is waar je komt te werken, biedt de opdrachtgever een mooi arbeidsvoorwaarden pakket. Het betreft een functie waarbij jij direct op contract gaat bij de opdrachtgever.

Neem contact op met Judith Timmer voor meer informatie! Dit kan via: 040-3034670 of per mail: judith@mainwork.nl

ln deze functie behandel je de inkomende vragen van klanten. Je identificeert de exacte vraagstelling inclusief de technische specificaties en weet op basis hiervan de klantbehoefte in te vullen. Je verzorgt het offertetraject en volgt de uitstaande offertes actief op. Afhandelen van binnenkomende vragen van klanten en verstrekken van informatie aan klanten over producten, prijzen, levertijden en technische specificaties behoort ook tot je taken. 

Je hebt een nauwe samenwerking met de financiële administratie bij het opzetten van nieuwe klanten, krediet, betalingstermijnen en disputen.  Tevens heb je een actieve rol in de promotie van producten en diensten en ondersteun je de buitendienst medewerkers bij onder andere het opstellen van de verkoopplannen en volg je acties op die uit de bezoeken komen.