Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Commercieel medewerker binnendienst - Veghel 33 - 40+ uur vacature

Commercieel/ Verkoop Veghel 127 keren bekeken
Vacature omschrijving

Hou jij ervan om relaties op te bouwen met klanten? En vind je het leuk om te adviseren en te verkopen? Dan zijn we op zoek naar jou!

WAT GA JE DOEN?

Als commercieel medewerker binnendienst voor een opdrachtgever in Veghel ben jij de vertrouwde stem voor klanten als ze vragen hebben of een bestelling willen plaatsen. Maar dat niet alleen. Ook geef je advies. En nu horen we je denken: ‘wat voor advies is dat dan?’ De opdrachtgever verkoopt verpakkingsmaterialen. Denk aan verpakkingen voor honden- en kattenvoer. Of aan verpakkingen voor de agrarische sector. Jij adviseert de klant over het juiste materiaal, de afmetingen en de bedrukking. Bovendien kijk je ook mee naar het ontwerp en geef je hier advies over, zodat de klant uiteindelijk een verpakking heeft waar hij of zij helemaal tevreden mee is.

Je werkt dagelijks van 08:00 tot 17:00. De opdrachtgever geeft de voorkeur aan iemand die 40 uur per week werkt. Maar wil je eens in de twee weken een vrijdag vrij zijn? Dan is hier zeker over te praten. Je maakt dan een werkweek van 36 uur.
 

WERKZAAMHEDEN

  • Je beheert het contact met een groep klanten van advies tot verkoop;
  • Je doet administratief werk: je maakt bijvoorbeeld offertes en verstuurt facturen;
  • Af en toe doe je telefonische acquisitie om nieuwe klanten te werven.

WAT VERWACHTEN WE VAN JE?

  • Tenminste een afgeronde mbo opleiding in de commerciële richting; bijvoorbeeld junior accountmanager of commercieel medewerker binnendienst
  • Jij bent een enthousiaste relatiebeheerder; je kan het niet alleen goed vertellen, maar stelt ook de juiste vragen.
  • Je vindt het prima om niet vooraf te weten hoe je dag gaat verlopen. Soms zijn er onverwachte klantvragen die iets meer haast behoeven.

WAAR GA JE WERKEN?

Je gaat als commercieel medewerker binnendienst aan de slag in een familiebedrijf met een fijne sfeer. Jij komt te werken in een team van drie, waarbij je samenwerkt met de commercieel medewerker buitendienst. Zie je verkoopkansen? Dan overleg je dit met je collega’s en kom je in actie.
 

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?

Als commercieel medewerker binnendienst geniet jij van:

  • Een lekker startsalaris tussen de €2100 en €2600 per maand
  • Een functie voor de lange termijn: de opdrachtgever staat te springen om iemand die zich voor langere tijd aan het bedrijf wil binden.
  • Je krijgt de tijd en ruimte om alles over het bedrijf en het product te leren.
  • De mogelijkheid om op termijn door te groeien naar verkoop buitendienst; de weg op en voor afspraken langs klanten gaan!

 

Heb je interesse in deze vacature van commercieel medewerker binnendienst? Solliciteer dan direct of neem contact met ons op wanneer je nog specifieke vragen hebt! Meer weten over onze sollicitatieprocedure tijdens de coronacrisis? Lees hier meer