Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Commercieel Medewerker Klantenservice - Son 33 - 40+ uur vacature

Callcenter/ Contactcenter Son 292 keren bekeken
Vacature omschrijving

Geen dag is hetzelfde, je krijgt veel ruimte om naar eigen inzien te handelen en er zijn diverse ontwikkelmogelijkheden. Ben je dienstverlenend ingesteld, servicegericht, consequent en creatief in het vinden van oplossingen? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou als:

Commercieel Medewerker Klantenservice (30-40 uur)
Wat ga je doen

Als Commercieel Medewerker Klantenservice in Sonben je het eerste aanspreekpunt voor de klant en ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden van uiteenlopende klantvragen. Met jouw goede communicatieve vaardigheden en organiserend vermogen ben je in staat de klantvraag of klacht te verhelderen, signaleer je kansen en mogelijkheden en bouw je aan constructieve samenwerkingen. In deze afwisselende en dynamische functie komen dagelijks vele klantvragen, orders en klachten binnen via telefoon of e-mail. Vragen die jezelf kunt oplossen pak je op en handel je af binnen de gestelde kwaliteitsstandaarden. Lukt het je niet zelf dan stem je zaken af met collega’s van andere afdelingen, zoals Planning, Sales en Administratie. Daarnaast:

 • Aannemen en beantwoorden van klantvragen en klachten;
 • Informatieverschaffing over de dienstverlening van Baetsen-REMONDIS;
 • Bewaken en monitoren van de voortgang van de aanvragen, verzoeken of klachten;
 • Inspelen op ontwikkelingen in de markt en omgeving en vertalen naar mogelijke behoeftes van de (potentiële) klanten;
 • Uitwerken en begeleiden van offertes, werkorders en contracten;
 • Meedenken met organisatie ontwikkel-/professionaliseringstrajecten.

Dit ben jij

Als Commercieel Medewerker Klantenservice ben je stressbestendig, leergierig, doortastend en consequent. Jij hebt een servicegerichte en hands-on mentaliteit en weet voor iedere uitdaging een oplossing te vinden. Verder vragen wij:

 • MBO+/HBO werk- en denkniveau;
 • Een dienstverlenende, servicegerichte, commerciële en resultaatgerichte instelling;
 • Communicatief sterk in het Nederlands in woord en geschrift.

Dit kunnen wij jou bieden

Kom je ons team versterken, dan krijg je een uitdagende, afwisselende en veelzijdige functie waarin je veel vrijheid krijgt. Daarnaast bieden wij jou:

 • Salarisindicatie: tussen € 2.394,92 en € 3.277,52 (loonschaal F) bruto per maand op basis van een fulltime werkweek;
 • Uitzicht op een vast contract;
 • Korting op jouw zorgverzekering;
 • Baetsen-REMONDIS betaalt 2/3 van je pensioen;
 • Vakantiegeld wordt in mei uitbetaald;
 • Minimaal 24 vakantiedagen en 3,5 ATV dag op fulltime jaarbasis;
 • Je kunt met belastingvoordeel verschillende zaken aanschaffen, zoals een telefoon, laptop, fitness-abonnement, fiets of een bon van een webshop.

Bedrijfsomschrijving

De uitdaging van Baetsen-REMONDIS is nieuw leven creëren van oude materialen. Waarom materialen verspillen als ze nog hergebruikt kunnen worden? Veel materialen zijn geschikt voor hergebruik, daarom zijn wij zeer actief op het gebied van nieuwe, innovatieve, duurzame producten. De inzameling en afzet van primaire en secundaire bouwstoffen neemt een belangrijke plaats in binnen onze dagelijkse bedrijfsvoering. Wij nemen de volledige afvalproblematiek van organisaties uit handen.

Baetsen-REMONDIS bestaat uit ruim 160 medewerkers en is gevestigd in Son, Veldhoven en Echt.

Wij vallen onder de vlag van REMONDIS Nederland. REMONDIS is sinds de oprichting in 1934 uitgegroeid tot één van de grootste dienstverleners op het gebied van recycling, afvalinzameling en afvalwaterbehandeling in de wereld. Vanuit 26 vestigingen in het land werken momenteel ruim 1.000 medewerkers. Wij zijn ambitieus, succesvol en groeiend.

Bedrijfsfilm: https://youtu.be/aa38MbZf0Ps

Interesse?

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze functie en voldoe je aan de eisen? Laat dan direct jouw gegevens achter via onderstaande button en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wil je nog graag wat meer informatie?

Neem dan contact op met Lisanne of Marieke, afdeling HR.

M: HR@baetsen-remondis.nl

T: 040-2054470