Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Controller voorraadbeheer 33 - 40+ uur vacature

Overig Eindhoven 761 keren bekeken
Vacature omschrijving

Als controller voorraadbeheer los je problemen op met betrekking tot voorraadverschillen in het ERP-systeem. Je zoekt voorraadverschillen tot op de bodem uit om financiële gevolgen te beperken. Jij bent degene die in de organisatie alles weet van de voorraad. 

Je bent verantwoordelijk voor voorraadbeheer en daardoor direct contact met orderpickers, productverantwoordelijke, keurmeesters en commercie. Je verwerkt de voorraadverschillen in het ERP-systeem. Draagt zorg voor een correcte en tijdige verwerking van voorraad gerelateerde gegevens. Tevens ben je verantwoordelijk voor het verstrekken van rapportages en meldingen aan belanghebbenden. Je zoekt voorraadverschillen tot op de bodem uit om de financiële gevolgen te beperken.

Je hebt een administratieve opleiding op HBO niveau en affiniteit met de logistieke sector. Je bent communicatief sterk, accuraat, flexibel en zelfstandig ingesteld.

Heb jij geen acht tot vijf mentaliteit en wil jij werken bij een sterk groeiend bedrijf waar kwaliteit op #1 staat? Dan is onze opdrachtgever op zoek naar jou!