Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Data order entry medewerker - Oosterhout 33 - 40+ uur vacature

Administratie Oosterhout 4734 keren bekeken
Vacature omschrijving

Functieomschrijving

Xstra Digital Storage is een internetonderneming gespecialiseerd in de verkoop van Data storage produkten. Binnen deze markt zijn wij enorm aan het groeien zowel in Nederland als internationaal. Wij vormen een hecht en gezellig team en samen streven wij naar het leveren van "net dat beetje xstra" voor de klant. Om dit daadwerkelijk te kunnen bieden hebben wij onderstaande vacature openstaan:

Administratieve medewerker:

Je bent een deel van ons administratie team dat verantwoordelijk is voor - de orderbehandeling - en overige administratieve werkzaamheden. Je bent service gericht en je kan per direct starten

Je beheerst de Nederlandse taal schriftelijk en verbaal vloeiend. Engels, Duits en/of Franse taal zijn een pluspunt Communicatief en administratief goed onderlegd - Beschikt over minimaal een MBO-opleiding - Snelle foutloze typvaardigheid is een must - Relevante werkervaring is een Pre - Je bent flexibel, taalvaardig, stressbestendig en resultaatgericht - Geen 9-5 mentaliteit.

Natuurlijk krijg jij begeleiding om zo te weten hoe jij je functie optimaal invult.

Wij bieden:

  • Een fulltime dienstverband van 40 uur per week.
  • Een fulltime baan, beginnend met een bepaalde tijd 7 maanden contract met uitzicht op verlenging en evt. een onbepaalde tijd contract.
  • Werktijden van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur.
  • Een marktconform salaris, goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Contractduur 7 maanden

Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd

Salaris: €1.800,00 - €2.200,00 per maand