Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Elektromonteur Jachten - Oss 33 - 40+ uur vacature

Techniek Oss 1197 keren bekeken
Vacature omschrijving

Heb jij al ervaring opgedaan in elektro en lijkt het je leuk om op de meest luxe jachten te werken? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

WAT GA JE DOEN?

Voor een organisatie uit Oss zijn wij op zoek naar iemand die het leuk vindt om in de elektra te werken. Je vindt het leuk om oplossingen en verbindingen te leggen op luxe jachten. Het is een unieke werkplek waar je veel aspecten van elektra tegen kunt komen. Geen enkele dag is dus hetzelfde! Als elektromonteur jachten pak je samen met je collega's het gehele proces op. Dit houdt in dat je bezig bent met het leggen van kabels, het installeren van audio/video, het aansluiten van spots, het installeren van navigatiesystemen, etc. Voor deze functie is enige voorkennis wel vereist, maar een goede motivatie vinden wij nog belangrijker. 
 

WERKZAAMHEDEN

  • Aanleggen van elektrische bekabeling
  • Aansluiten van elektrische systemen
  • Aansluiten van audio en video

 

WAT VERWACHTEN WE VAN JE?

  • Je hebt een elektrotechnische opleiding gevolgd of recente werkervaring
  • Je bent goed in Nederlands in woord en geschrift
  • Je vindt het leuk om in een team te werken, maar ook zelfstandig sta jij je mannetje
  • Je bent fulltime beschikbaar voor langere tijd

 

WAAR GA JE WERKEN?

Als elektromonteur jachten kom je te werken in een organisatie die zich al meer dan 40 jaar focussen op het aansluiten van elektriciteit op luxe jachten, maar ook woningen. Het is een hecht familiebedrijf met een informele werksfeer. Momenteel zijn er ongeveer 100 personen werkzaam binnen het bedrijf. 80 personen werken er in de luxe jachtenbouw en 20 personen werken in de woningbouw. 
 

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?

Wij bieden jou een leuke baan in een hele leuke organisatie waar je veel kunt doorgroeien. Zo kun je denken aan teamleider, werkvoorbereider of een andere functie op kantoor. Jou uurloon zal bepaald worden aan hand van de CAO-klein metaal, dit wordt op basis gedaan van opleiding en eerdere werkervaring. Het loon voor een starter zal variëren tussen €11,50 en  €11,93. 
 

Heb je interesse in deze vacature als elektromonteur jachten? Solliciteer dan direct of neem contact met ons op wanneer je nog specifieke vragen hebt!