Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Elektromonteur 33 - 40+ uur vacature

Techniek Bakel 3247 keren bekeken
Vacature omschrijving

Onze opdrachtgever is een gerespecteerd internationaal bedrijf met meerdere vestigingen, waaronder ook diverse vestigingen verspreid door heel Nederland.
Zij vervaardigen machines voor de voedselverwerkende industrie; bijvoorbeeld machines om snoep te maken, of het productieproces van kaas van a tot z mogelijk te maken. Zij richten zich op procestechnologie en op het ontwikkelen van diverse typen bouwstenen voor productieprocessen.

De functie:
Voor de vestiging van onze klant in Bakel zijn wij op zoek naar een Elektromonteur voor o.a. het assembleren en bedraden van montage-, schakel- en klemmenkasten voor de machines die binnen deze locatie geproduceerd worden. Daarnaast bekabel je de machine zelf, zorg je voor een juiste samenbouw en afstelling van diverse componenten en systemen. Ook ga je de functionele werking van de machines testen, deze zijn doorgaans PLC-gestuurd. Je lost storingen op en bent verantwoordelijk voor de uitvoering (en documentatie) van veiligheidstesten volgens de internationaal geldende richtlijnen.

Functie-eisen:

  • Je hebt een afgeronde MBO/MTS opleiding Elektrotechniek
  • Specifieke kennis van elektrische schakelingen, pneumatiek, hydrauliek, frequentie- en temperatuurregelaars
  • Kennis van lassen
  • Zeer bekwaam in het lezen van (gedetailleerde) technische tekeningen
  • Eigenschappen: je kunt zelfstandig werken maar denkt ook in het teambelang en je hebt een flexibele instelling

Over TSD:
TSD Groep is al ruim 22 jaar toonaangevend in het detacheren van kwalitatief technisch personeel. Doordat wij zelf vanuit huis een technische achtergrond hebben weten we jouw vakkennis en talent te waarderen en te beoordelen op klantwaarde. Door deze werkwijze zitten onze medewerkers altijd op de juiste plek en gaan zij met plezier naar hun werk toe.

Interesse?
Stuur je cv naar hrm@tsdgroep.nl of klik op de ‘Direct solliciteren’ button