Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Elektromonteur - Veldhoven 33 - 40+ uur vacature

Techniek Veldhoven 251 keren bekeken
Vacature omschrijving

Ben jij een ervaren elektromonteur en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bij onze opdrachtgever krijg je de kans om je volop te ontwikkelen en mee te werken aan complexe elektrotechnische installaties. Spreekt je dit aan? Neem dan snel contact met ons op!


Wat ga je doen?

In deze uitdagende functie ga je aan de slag als zelfstandig elektromonteur. Je bent verantwoordelijk voor alle aspecten van complexe elektrotechnische installaties, zoals inbraak-, camera-, brandmeld-, toegangscontrole-, domotica- en telematica installaties. Daar hoort ook het onderhoud van bestaande installaties bij. Deze taken voer je uit bij woningen, bedrijven en winkels.

Wat krijg je?

Een fulltime functie bij een klein, maar groeiend bedrijf. Je werkt samen met een hecht team. Je krijgt de verantwoordelijkheid en vrijheid om een installatie bij een klant van begin tot eind helemaal zelf te verzorgen. Dat maakt het werk erg afwisselend. De mogelijkheid bestaat om mee te werken aan opdrachten in Amerika, waar ze klanten hebben.

Scholing en persoonlijke ontwikkeling zijn erg belangrijk bij onze opdrachtgever. Er zijn dan ook volop mogelijkheden. Zo krijg je de kans om je te specialiseren in inbraak- en brandmeldinstallaties.

Het salaris ligt op maximaal €2939,- afhankelijk van leeftijd en ervaring. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima. Je krijgt een bedrijfswagen en een telefoon voor zakelijke doeleinden. Daarnaast krijg je een eigen werkplek op het mooie kantoor.


Wie ben jij?

Voor deze functie is het van belang dat je in bezit bent van:

  • een diploma van minimaal mbo-3 eerste elektromonteur;
  • eventueel een diploma technicus beveilingstechniek;
  • enkele jaren ervaring;
  • een VCA-certificaat
  • je B-rijbewijs
  • een verklaring van goed gedrag

Daarnaast zoeken we iemand die oplossingsgericht kan denken, netjes en zelfstandig kan werken en goede communicatieve vaardigheden heeft.


Wie is onze opdrachtgever?

Een groeiend elektrotechnisch installatiebedrijf in Veldhoven. Momenteel hebben ze 4 werknemers, maar door de grote groei, hebben ze meer mensen nodig.


Heb jij zin in deze afwisselende functie? Stuur dan snel je cv naar info@werkze.com, of bel voor meer informatie naar 040-3400038.