Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Elektrotechnische projectmedewerker industriële automatisering - Best 33 - 40+ uur vacature

Techniek Best 331 keren bekeken
Vacature omschrijving

Net klaar met jouw HBO studie in de (elektro)techniek? Ga aan de slag met schakel- en verdeelinrichtingen, besturingspanelen en andere projecten op maat voor aansprekende klanten!

WAT GA JE DOEN?

In deze functie van elektrotechnisch projectmedewerker industriële automatisering ontwikkel je jezelf als specialist in een internationaal vakgebied van schakel- en verdeelinrichtingen en besturingspanelen. Als projectmedewerker maak je onderdeel uit van een team dat verantwoordelijk is voor de kostprijscalculatie van een groot project. Je werkt zelfstandig een deelproject uit, maakt een keuze voor componenten en systemen en wint informatie in over prijs en techniek bij leveranciers. Dit leidt tot een offerte met een omschrijving van de aangeboden totaaloplossing.

Tevens kun je verantwoordelijk zijn voor een optimale technische en organisatorische voorbereiding en planning van projecten in opdracht. Je communiceert met de monteurs en begeleidt de montage gedurende het volledige montageproces. Je bestelt materiaal en organiseert het logistieke proces samen met je collega’s van de afdeling logistiek.

Werk je graag in E-plan of een ander digitaal tekenpakket? Dan vertaal je de klantwens in een ontwerp waarmee we het gevraagde product gaan bouwen. Er zijn diverse verbetertrajecten die onze organisatie nog efficiënter en effectiever maken. Ook hierin krijg je een rol of je zet zelfstandig een traject op.

WAT VERWACHTEN WE VAN JE?

  • Je hebt je HBO opleiding Elektrotechniek of Automatiseringstechniek recent afgerond of je behaalt binnenkort jouw diploma.
  • Je bent gemotiveerd, hebt doorzettingsvermogen en kan schakelen tussen uiteenlopende projecten.
  • Je neemt je verantwoordelijkheid, bent accuraat, met oog voor kwaliteit.
  • Je hebt een positieve instelling en een grote mate van zelfstandigheid.
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Best.

WAAR GA JE WERKEN?

Het bedrijf is internationaal bekend vanwege haar schakel- en verdeelinrichtingen en besturingspanelen. Bovendien is het een bedrijf wat door haar extreme groei in korte tijd al 3x eerder verhuisd is van pand en blijft ondanks de corona crisis gestaag doorgroeien. Er heerst een prettige en familiare cultuur. 

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?

Een uitdagende en afwisselende baan waarin je je ontwikkelt tot specialist in de industriële automatisering. 
Je hebt de benodigde begeleiding van ervaren vakmensen. Daarnaast is er een hartelijk ontvangst door jonge gasten die begrijpen op welk punt jij in je carrière staat. 
Je hebt een mooi toekomstperspectief met duidelijk groeipad bij een vermogend internationaal actief bedrijf.
Arbeidsvoorwaarden afhankelijk jouw opleiding en ervaring. Dit wordt besproken in het 2e sollicitatiegesprek. 

Heb je interesse in deze vacature van elektrotechnisch projectmedewerker industriële automatisering? Solliciteer dan direct of neem contact met ons op wanneer je nog specifieke vragen hebt!