Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Ervaren monteur zonwering - Veldhoven 33 - 40+ uur vacature

Overig Veldhoven 587 keren bekeken
Vacature omschrijving

Heb jij ervaring als monteur en lijkt het je leuk om (elektrische) zonweringsproducten bij mensen thuis te installeren? Wil jij werken bij een bedrijf dat er alles aan doet om het personeel in de watten te leggen (zoals een weekendje Budapest met het hele team)? Dan horen wij graag van je!

Wat ga je doen?

Jouw ultieme doel is om bij alle klanten het zonnetje te laten schijnen door ze blij te maken met een perfect werkend zonweringsproduct! Zonneschermen binnen of buiten, rolluiken, verandadaken of terrasoverkappingen, jij installeert alles met evenveel plezier. Je gaat op pad met een hulpmonteur die jou ondersteunt bij de werkzaamheden.

Wie ben jij?

Klanten zijn voor jou koning en je zet graag een extra stapje om de kwaliteit te leveren waar onze opdrachtgever voor staat. Je hebt ervaring als monteur en het is een grote pré als je ervaring hebt met het installeren van zonweringsproducten. Je werkt precies en netjes en gaat niet naar huis voordat alles perfect werkt.

Wat krijg je?

Een leuke fulltime baan bij een klein, maar groeiend bedrijf. Je bent echt onder de mensen en komt bij de klanten thuis. Je werkt binnen en buiten; geen dag is hetzelfde! Dat houdt ook in dat je niet iedere dag evenveel uren maakt. De ene dag heb je een klus om de hoek en ben je om 16u klaar en de andere dag zit je verder weg en ben je pas om 19u thuis.

Verder krijg je twee superleuke bazen die er alles aan doen om het jou naar de zin te maken. Ieder jaar ga je wel een keer met het hele team en alle partners een weekend naar een leuke bestemming in Europa. Budapest, Praag en Dublin zijn al aan de beurt geweest, dus wie weet wat de volgende bestemming wordt! Kerstborrels en gezellige etentjes worden ook ieder jaar georganiseerd, dus je wordt echt in de watten gelegd.

Je begint op uitzendbasis, maar het doel is om uiteindelijk bij onze opdrachtgever vast in dienst te komen.

Wie is onze opdrachtgever?

Onze opdrachtgever is dé zonweringexpert van Veldhoven en Eindhoven. Het is een familiebedrijf waar momenteel 7 mensen werken. De twee bazen zijn bijzonder begaan met hun medewerkers en leiden ze zelf op. Kwaliteit leveren en net dat stapje extra zetten voor de klanten, is wat het bedrijf kenmerkt.

Ga jij mee naar Budapest? Neem dan snel contact op met Lisette Gruijters, op 040-3400038