Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Etikettenbeheerder 33 - 40+ uur vacature

Overig Eindhoven 273 keren bekeken
Vacature omschrijving

Voor onze opdrachtgever, een groothandel in groenten & fruit in Eindhoven, zijn wij op zoek naar een Etikettenbeheerder (fulltime).

Functiebeschrijving:
Als etikettenbeheerder beheer en print je diverse etiketten ten behoeve van de productie- en verzendafdeling zodat voldaan wordt aan de specificaties van de klanten. Je bent in staat goed te plannen, je deelt je werkzaamheden in op basis van prioriteit zodat het productieproces geen vertraging oploopt. Verder verstuur je nieuw ontworpen etiketten ter controle naar de verkoper en controleer je de etiketgegevens met de productverantwoordelijke en de procescontroleur.


De voornaamste taken van een etikettenbeheerder zijn:
Beheer van diverse etiketten, lay-outs maken van nieuwe etiketten, zorgen dat je op de hoogte bent van alle klantspecificaties en alle administratie bijhouden van geprinte etiketten. Ook ben je in staat om kleine technische (softwarematige) storingen te verhelpen aan printers op de productielijnen.


Wat breng je mee?
Je hebt een MBO+ werk- en denkniveau, als je kennis hebt van labelsoftware is dat een pré. Daarnaast ben je accuraat, perfectionistisch, zelfstandig en je bent taalkundig sterk. Ook kun je goed prioriteiten bepalen en bent stressbestendig.


Wat bieden wij? 
Onze opdrachtgever biedt de juiste kandidaat een veelzijdige functie binnen een dynamisch en sterk groeiend familiebedrijf, waar veel ruimte bestaat voor eigen inbreng. Het betreft een fulltime baan op basis van 40 uur per week met werktijden variërend tussen 05:30 uur en 22:00 uur. Er worden roulerend zaterdagdiensten gedraaid, dit gebeurt 1-2 keer per maand en kunnen ook korte diensten zijn. Je krijgt een marktconform salarisniveau passend bij ervaring en achtergrond. Je komt terecht in een heldere en collegiale werksfeer, waar je bij goed functioneren wordt overgenomen en een vast contract bij de opdrachtgever aangeboden krijgt.