Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Expeditie medewerker (Full Time) 33 - 40+ uur vacature

Logistiek Riethoven 418 keren bekeken
Vacature omschrijving

Wij zijn opzoek naar een ervaren magazijn medewerker die enthousiast wordt als onze producten correct worden afgeleverd en het in het magazijn en de expeditie efficiënt verloop! Ben jij deze magazijn medewerker? Lees dan snel verder!

Inno-Tec Nederland B.V. is een allround toeleverancier op het gebied van precisieplaatbewerking en verspaning. Wij zijn gespecialiseerd in prototypes en kleine tot middelgrootte series voor o.a. de voedingsmiddelen-, medische- en elektronica-industrie. Met ons moderne en uitgebreide machinepark vervaardigen wij producten van een hoogwaardig kwaliteitsniveau.

Wij zoeken……

Wij zijn op zoek naar een ervaren Medewerker Magazijn & Expeditie. Ben jij een ervaren magazijn & expeditie medewerker die enthousiast wordt als het in het magazijn en de expeditie efficiënt verloopt? Als medewerker magazijn en expeditie ben je verantwoordelijk voor het voorraadbeheer en het organiseren en sturen van het in- en externe transport. Je bent een de persoon die het werk uitvoert in overeenstemming met veiligheids- en kwaliteitsnormen. Je bent specialist in jouw vakgebied en het meedenken -over mogelijke verbeteringen om beter, makkelijker en sneller te kunnen werken- zit in je.

Ben jij de expeditie medewerker die:

  • Een MBO opleiding logistiek of gelijkwaardig heeft;
  • In bezit is van een heftruck certificaat en minimaal rijbewijs BE;
  • Enige jaren werkervaring in een soortgelijke functie heeft;
  • Kennis en ervaring heeft met aansturen van transport en het maken van routes;
  • Jij bent: resultaatgericht, hebt doorzettingsvermogen en proactief.

Wat kunnen we jou bieden:

  • Een zelfstandige functie waarin je volop de mogelijkheid krijgt om jezelf verder te ontwikkelen in je vakgebied;
  • Een prettige werkomgeving in een groeiend bedrijf met korte communicatielijnen;
  • Je ontvangt een marktconform salaris wat hoort bij de verantwoordelijkheid van de functie en goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO metaalbewerkingsbedrijf.

Ben jij enthousiast?

Spreekt deze vacature je aan en wil je deel uitmaken van een ambitieus en jong team? Aarzel dan niet en solliciteer direct via onderstaande button of neem contact op via 040-2044822 of vacatures@inno-tec.nl. We laten je graag ons innovatieve bedrijf zien!