Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Grafisch machine-operator / Process engineer 33 - 40+ uur vacature

Productie Reusel 188 keren bekeken
Vacature omschrijving

Gezocht: een techneut die ervoor zorgt dat de grafische projecten lopen als een zonnetje! Wil jij mede zorgdragen voor de afwerking van mooie projecten voor grote klanten als Amstel, Heineken en Ahold? Dan horen we graag van je!

Wat ga je doen?

  • De afwerking van drukorders op de afwerklijn, zoals stansen, strippen, snijden en lamineren.
  • Maatvoering, stanssnede en verpakkingsvoorschriften beoordelen.
  • Machines onderhouden en technische storingen oplossen.
  • Er voor zorgen dat levertijden en kwaliteitsdoelstellingen behaald worden.

Het belangrijkste is dat de klant 100% tevreden is over de kwaliteit van het drukwerk!

Wie ben jij?

  • Je hebt een technische opleiding en/of ervaring op mbo-4 of hbo niveau en je hebt interesse in informatica.
  • Communicatief en een pietje precies
  • Het leveren van topkwaliteit is voor jou vanzelfsprekend, zonder snelheid en productiviteit uit het oog te verliezen
  • Je bent leergierig, wilt graag doorgroeien en verschillende afwerkingsmethodieken leren kennen.
  • Grafische kennis en/of ervaring is niet noodzakelijk, maar wel een pré.

Wat krijg je?

Een uitdagende technische baan bij een moderne drukkerij, met veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Je gaat met een klein vast team werken, met mensen waar jij een klik mee hebt. De meest ervaren collega’s gaan je alle kneepjes van het vak en van de specifieke technieken leren. Je werkt 40 uur per week, in 3 ploegen, maar in de weekenden heb je sowieso lekker vrij. Het salaris is conform de grafische cao en afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Uiteraard krijg je ook ploegentoeslag. Je begint op uitzendbasis, maar bij goed functioneren treed je in dienst bij onze opdrachtgever.

Wie is onze opdrachtgever?

Een dynamisch, grafisch familiebedrijf uit de Kempen met zo’n 60 werknemers. Iedere week worden er duizenden meters aan flexibele verpakkingen, zelfklevende etiketten en In Mould labels gemaakt. En dat op moderne flexo-drukmachines met geavanceerde druktechnieken. Het drukwerk wordt verkocht van Korea tot Zuid-Amerika aan grote afnemers als Amstel, McDonalds, Unilever, Heineken en Ahold.

Het bedrijf heeft jong en oud in dienst, als je maar gemotiveerd bent. De eigenaar loopt zelf ook in een stofjas rond en springt bij waar nodig. Ze zijn zeer begaan met hun medewerkers en doen er alles aan om een optimaal werkklimaat te creëren. Lachen hoort daar absoluut bij! Er worden regelmatig evenementen voor de werknemers en hun gezin georganiseerd.

Heb je zin om het team van onze opdrachtgever te komen versterken? Neem dan snel contact op met Joyce Waterreus op 040-3400038