Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Grondwerker - Veldhoven 33 - 40+ uur vacature

Bouw Veldhoven 789 keren bekeken
Vacature omschrijving

Werk jij het liefst met je handen in de aarde en je neus in de frisse lucht? Ben jij een doorzetter die zich liever buiten in het zweet werkt dan binnen in een muffe sportschool? Dan horen wij graag van jou!

Wat ga je doen?

Je bent de hele dag lekker buiten bezig met grondwerk. Dat houdt onder andere in dat je zand afvoert met moderne machines of met een schop en dat je bestratingen en (kunst)gras aanlegt. Je zorgt ervoor dat klanten 100% tevreden zijn met het werk dat je levert.

Wat krijg je?

Een  fulltime baan bij een gezellig bedrijf in Veldhoven. Je collega’s zijn allemaal tussen de 25 en 30 jaar, dus je komt te werken in een jong team! Als je geen ervaring hebt, dan krijg je de kans om het vak te leren. Je mag gebruik maken van nieuwe, moderne machines die je het werk gemakkelijk maken.

Wie ben jij?

Jij bent een buitenmens die weet van aanpakken. Het is niet erg als je geen ervaring hebt, het belangrijkste is je motivatie en doorzettingsvermogen.

Wie is onze opdrachtgever?

Je gaat werken bij een bedrijf in Veldhoven dat gespecialiseerd is in sierbestrating en grondwerken. De eigenaar is zeer betrokken bij het personeel en werkt zelf ook hard mee. Met zijn jonge en enthousiaste team levert hij kwaliteit aan zijn klanten.

Heb jij zin in deze tijdelijke functie? Stuur dan snel je cv naar info@werkze.com, of bel voor meer informatie naar 040-3400038.