Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Helpende (+) 25 - 32 uur vacature

Zorg/ Verpleging Valkenswaard 1572 keren bekeken
Vacature omschrijving

Zorg voor de oude dag waar je zelf gelukkig van wordt! Zorg met ’n zachte g noemen we dat. Daarom doet Valkenhof er alles aan om onze bewoners zich thuis te laten voelen. Wij zijn trots op de zorg die onze collega’s leveren en snappen dat die kwaliteit ook begint bij onze collega’s. Samen werken wij hard aan zorg met een ’n zachte g.

Dit maakt jouw werk uitdagend!
Je hebt dagelijks persoonlijk contact met onze bewoners waarbij je ze op een betrokken manier verzorgt. Jouw dag is erg veelzijdig omdat elke bewoner anders is. Jij levert een grote bijdrage aan de huiselijk sfeer van de bewoner en zorgt ervoor dat onze bewoners zich veilig voelen bij jou. Je bent samen met jouw team verantwoordelijk om de zelfredzaamheid van de bewoner te bevorderen. Je dag begint met het inlezen van de dossiers van de verschillende bewoners die jij gaat verzorgen. Zo bepaal je welke zorg er die dag nodig is. Je observeert en rapporteert wanneer de situatie van de bewoner veranderd.
 
Jij bent betrokken en professioneel
Je bent in bezit van een diploma niveau 2 zorg en welzijn of soortgelijk diploma. Je bent in bezit van deelkwalificatie ondersteunen bij basisbehoeften of je bent bereid je bij te scholen.
Collegiaal, enthousiast en flexibel zijn kenmerkend voor jou. Je collega’s zijn blij met jouw luisterende oor en je positieve bijdrage in de samenwerking en overleggen. Ook kunnen je collega’s bouwen op jouw assistentie en ondersteuning bij de zorg voor de bewoners.   
 
Dit is wat het leuk maakt om bij ons te werken

  • Salaris op basis van cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT) FWG 25
  • Je maakt deel uit van een gedreven team die bereid zijn een stapje extra voor elkaar te zetten
  • Een groep clienten die niet kunnen wachten tot jouw komst
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door middel van 120 trainingen van Good Habitz.

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan voor 7 januari 2020 via https://www.valkenhof.nl/werken-bij/

Vragen? Bel Carol van Iperen 040-2014035 of mail naar vacature@valkenhof.org

Bij indiensttreding is een Verklaring Omtrent Gedrag (NL) / Formulier voor goed gedrag en zeden (BE) nodig.