Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Hypotheekadviseur - Mierlo - Mierlo 33 - 40+ uur vacature

Financieel Mierlo 816 keren bekeken
Vacature omschrijving

Hypotheekadviseur in Mierlo 
32-40 uur per week 

Jij bent een Financieel Adviseur die op zoek is naar een nieuwe uitdaging. In deze moderne, digitale tijden zoek je een werkgever die nog waarde hecht aan een band opbouwen met de klant. Die je de tijd geeft voor een gesprek en de mogelijkheid geeft om je klanten op kantoor te ontvangen. In plaats van maar één product te adviseren, wil jij buiten bestaande kaders denken. Je wil de particuliere klant voorzien van allround advies en naast de Hypotheek, ook de Schadeverzekeringen meenemen. Het aanspreekpunt zijn voor de lokale klant, op een inloopkantoor, dat is wat je wil! Herken jij jezelf hierin? Dan zoeken wij jou!


Jouw job als Hypotheekadviseur!

Als Hypotheekadviseur bij Veldsink-Bekx Advies in Mierlo richt jij je op het adviseren van particuliere klanten. Je focus in deze functie komt te liggen op Hypotheken, maar jij laat je niet beperken tot dit product. Je trekt het adviesgesprek breder en adviseert ook op het gebied van Schadeverzekeringen en eventueel Regiobank producten. Kortom: Jij maakt van elke particuliere klant een totaalklant!

Je klanten ontvang je over het algemeen op ons mooie, dorpse kantoor, maar je mag ze ook thuis bezoeken. In een informele setting bepaal jij de wensen van de klant, kijk je naar de mogelijkheden en breng je advies uit. Je weet complexe materie begrijpelijk te maken en door je ervaring ben je in staat iedere klant te voorzien van een passend advies. Voor de bemiddeling word je ondersteund door onze binnendienst. Hierdoor kun jij je focussen op waar je goed in bent en waar je energie van krijgt: De klant!

Wil jij weten hoe het team in Mierlo eruit ziet? Klik dan hier.


Wie ben jij?

Om deze functie succesvol uit te voeren beschik jij over inlevingsvermogen en geduld om complexe financiële onderwerpen begrijpelijk te maken voor de klant. Je hebt veel inhoudelijke kennis over hypotheken en verzekeringen en bent in staat om een compliant advies uit te brengen. Verder herken je jezelf in de volgende omschrijving:

 • Hbo werk- en denkniveau, verkregen door opleiding of ervaring;
 • In het bezit van Wft Adviseur Hypothecair Krediet en Wft Adviseur Schade Particulier;
 • Minimaal 5 jaar ervaring met financieel advies;
 • Woonachtig in de omgeving van Mierlo en/of een goed netwerk in deze regio;
 • Minimaal 32 uur per week beschikbaar.


Wie zijn wij?

Wij zijn Veldsink Advies, een familiebedrijf dat al sinds 1979 onafhankelijk financieel advies aanbiedt aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Op dit moment bestaan we uit ruim 50 advieskantoren en we blijven groeien. De groei ontstaat door onze enorme gedrevenheid, inlevingsvermogen, loyaliteit en het feit dat iedere werknemer de kans krijgt zich optimaal te ontwikkelen. We zijn onderdeel van de Veldsink Groep, een holding die bestaat uit meerdere bedrijven en ruim 1000 werknemers. Onze Veldsink kantoren blijven echter lokaal, betrokken en dicht bij de klant!

Wat bieden wij?

 • Werken bij het grootste onafhankelijke intermediair van Nederland!
 • Werken op een lokaal assurantiekantoor, waar persoonlijke aandacht nog op één staat, in combinatie met een kerngezonde en groeiende organisatie met toekomstperspectief;
 • Ontwikkeling- en opleidingsmogelijkheden ondersteund door de Veldsink Academy;
 • Veel verantwoordelijkheid met een grote mate van zelfstandigheid en vrijheid;
 • Een informele organisatie waar veel ruimte is voor eigen inbreng en ideeën;
 • Een marktconform salaris met een prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket;
 • 29 vakantiedagen voor een goede werk-privé balans;
 • Collectieve zorgverzekering en korting op je schadeverzekeringen;
 • Een prima pensioenregeling.

Wil jij deel uitmaken van de Veldsink-familie?

Dan zijn wij benieuwd naar je sollicitatie! Reageer via de sollicitatiebutton aan de rechterkant van deze pagina en we nemen contact met je op!

Voor meer informatie over de vacature kun je terecht bij onze afdeling Recruitment via 06-12404511 of recruitment@veldsink.nl.