Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Hypotheekadviseur - Nuenen - Nuenen 33 - 40+ uur vacature

Financieel Nuenen 1007 keren bekeken
Vacature omschrijving

Hypotheekadviseur in Nuenen 
32-40 uur 

Heb jij al enige ervaring als binnendienst medewerker Hypotheken en heb jij de ambitie om Hypotheekadviseur te worden? Wil jij werken bij een onafhankelijk lokaal assurantiekantoor waar je de ruimte krijgt om écht op de klantbehoefte in te spelen? De combi tussen een kleinschalige tussenpersoon en een stevige organisatie daarachter die voor zekerheid, ontwikkeling en groei zorgt, dat is wat je zoekt. Wij staan voor ons DNA: ondernemend, relatiegericht, betrokken en integer. Herken jij jezelf hierin? Dan zoeken wij jou!


Jouw job!

Als commercieel medewerker Hypotheken werk je in teamverband en ben je het eerste aanspreekpunt voor bestaand en potentiële hypotheekklanten. Samen met de hypotheekadviseur regel jij de hypotheek die ze nodig hebben om hun woondroom te realiseren. Je verricht commercieel ondersteunende werkzaamheden, zoals het completeren van hypotheekdossiers, verzorgen van aanvragen en onderhouden van telefonisch contact met de klant en geldverstrekkers. Daarnaast creëer je commerciële kansen uit de bestaande portefeuille. Je gaat op zoek naar de best passende hypotheek en bent volledig onafhankelijk wat aanbieders betreft.

Bij ons heb je de kans om in dit team te groeien en je ambities tot Hypotheekadviseur waar te maken. Als Hypotheekadviseur geef je uitgebreid en onafhankelijk advies. Jouw doel is altijd het beste advies voor de klant en je verliest de relatie nooit uit het oog. Daarnaast zorg je met je commerciële instelling voor verdere groei van de portefeuille. Je bent zichtbaar in Nuenen en omgeving, bouwt je netwerk verder uit en probeert ook de bestaande portefeuille te gebruiken voor het genereren van nieuwe omzet. Dit doe je bijvoorbeeld door leads te generen voor schade- en inkomensverzekeringen voor particuliere en zakelijke klanten. Je wordt daarin gedreven door realistische individuele en groepsdoelstellingen die we samen opstellen.

Ben jij nieuwsgierig naar het team in Nuenen? Klik dan hier.  

Wie ben jij?

Je bent ondernemend, communicatief sterk en doortastend. Je straalt vertrouwen uit en beschikt over inlevingsvermogen. Je hebt reeds ervaring opgedaan als Commercieel medewerker Hypotheken en hebt ambitie om ook als Hypotheekadviseur aan de slag te gaan. Verder herken je jezelf in de volgende omschrijving: 

 • Hbo werk- en denkniveau;
 • In het bezit van Wft basis, Vermogen en Hypothecair Krediet;
 • Minimaal 2 jaar ervaring met ondersteunende werkzaamheden voor Hypotheken;
 • Ervaring bij een onafhankelijke tussenpersoon is een pré;
 • Bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Nuenen;
 • Fulltime beschikbaar.

Wie zijn wij?

Wij zijn Veldsink Advies, een familiebedrijf dat al sinds 1979 onafhankelijk financieel advies aanbiedt aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Op dit moment bestaan we uit ruim 50 advieskantoren en we blijven groeien. De groei ontstaat door onze enorme gedrevenheid, inlevingsvermogen, loyaliteit en het feit dat iedere werknemer de kans krijgt zich optimaal te ontwikkelen. We zijn onderdeel van de Veldsink Groep, een holding die bestaat uit meerdere bedrijven en meer dan 1000 werknemers. Onze Veldsink kantoren blijven echter lokaal, betrokken en dicht bij de klant!

Wat bieden wij?

 • Werken bij het grootste onafhankelijke intermediair van Nederland;
 • Werken op een lokaal assurantiekantoor, waar persoonlijke aandacht nog op één staat, in combinatie met een kerngezonde en groeiende organisatie met toekomstperspectief;
 • Ontwikkeling- en opleidingsmogelijkheden ondersteund door de Veldsink Academy;
 • Veel verantwoordelijkheid en een grote mate van zelfstandigheid en vrijheid;
 • Een informele organisatie waar veel ruimte is voor eigen inbreng en ideeën;
 • Een marktconform salaris;
 • 29 vakantiedagen voor een goede werk-privé balans;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Collectieve zorgverzekering en korting op je schadeverzekeringen.

Wil jij deel uitmaken van de Veldsink-familie?

Dan zijn wij benieuwd naar je sollicitatie. Reageer via de sollicitatiebutton aan de rechterkant van deze pagina en we nemen contact met je op!

Voor meer informatie over de vacature kun je terecht bij onze afdeling Recruitment via 06-12404511 of recruitment@veldsink.nl.