Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

ICT Development (stage) - Eersel 33 - 40+ uur vacature

ICT Eersel 54 keren bekeken
Vacature omschrijving

Wij lopen voorop, en dat willen we graag zo houden. Loop je mee? Dan heeft de Vencomatic Group interesse in jou. Wij zijn namelijk op zoek naar een MBO afstudeerder voor de opdracht:

Applicatieontwikkeling

Vencomatic Group gebruikt zelf-ontwikkelde maatwerkapplicaties voor intern gebruik. Om optimaal te kunnen werken willen we investeren in een nieuwe generatie applicaties.

De opdracht bestaat uit het ontwerpen en ontwikkelen van diverse (nader te bepalen) maatwerkapplicaties op het Microsoft Azure Platform voor intern gebruik.

Deze opdracht sluit aan bij de studierichting IT. Bijvoorbeeld de opleiding Applicatie- en Mediaontwikkelaar of Software Developer. De duur van de opdracht wordt geschat op ongeveer 4 maanden (fulltime).

De geschikte student is gedreven, kan zowel zelfstandig als in teamverband werken en is kritische naar het eigen werk.

Indien je meer informatie wilt over de opdracht kun je contact opnemen met Sander van Asten, opleidingscoördinator binnen Vencomatic Group, bereikbaar via telefoonnummer 0497-517380 of per mail viasander.vanasten@vencomaticgroup.com

Durf jij de uitdaging aan? Stuur dan je sollicitatiebrief met bijbehorende CV binnen 14 dagen, onder vermelding van de naam van de stageopdracht naar de Vencomatic Group, Afdeling HR, Meerheide 200, 5520 AD, Eersel of per e-mail naar solliciteren@vencomaticgroup.com