Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Junior glasvezel engineer - Best 33 - 40+ uur vacature

Techniek Best 781 keren bekeken
Vacature omschrijving

Wil jij graag onderdeel uitmaken van een groot internationaal opererend bedrijf? Ga aan de slag als glasvezel engineer in de telecombranche! Klik hier bij interesse in de functie.

WAT GA JE DOEN?

Jij zorgt ervoor dat het glasvezelnetwerk onder de grond zó precies ontworpen en uitgetekend is, dat de kabels bij iemand in huis uitkomen. Om dat te bereiken is er aardig wat werk nodig en daar maak jij onderdeel vanuit. Als glasvezel engineer ben jij dus een belangrijke schakel tussen de meterkasten bij mensen thuis en het netwerk wat in de grond ligt.

Dit doe je door het maken van technische tekeningen en werkmappen voor de uitvoerders. Verder vraag je vergunningen aan voor het bewerken van de grond. Naast de operationele werkzaamheden heb je ook contact met alle betrokkenen bij een project. Communicatie is namelijk erg belangrijk. Je houdt een logboek bij van alle afspraken en bijzonderheden aangaande het project. Na de uitvoering van het project zorg je voor de verwerking van alle informatie in de systemen van de opdrachtgevers.

WERKZAAMHEDEN

  • Je ontwerpt glasvezelnetwerken en zorgt voor de juiste werktekeningen met behulp van AutoCAD.
  • Je maakt werkmappen voor de uitvoering.
  • Je vraagt vergunningen aan bij de diverse instanties.
  • Je schrijft de correcte werkinstructies en bewaakt de doorlooptijden van de projecten en communiceert dit met de betrokkenen.
  • Na uitvoering van het project zorg je voor verwerking van alle informatie in de systemen van de opdrachtgever.

WAT VERWACHTEN WE VAN JE?

  • Je hebt een afgeronde MBO-4 of HBO opleiding, bij voorkeur met een technische achtergrond in je opleiding of vaste bijbaan.
  • Je beheerst de basis van de 2D en 3D CAD pakketten.
  • Je bent gemotiveerd, ambitieus en wil graag voor een grote speler werken;
  • Je bent breed inzetbaar en houdt van afwisselende werkzaamheden;
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Best.

WAAR GA JE WERKEN?

Het betreft een grote speler in de telecombranche. Het kantoor is gevestigd in Best. Met zeven werkmaatschappijen, gevestigd op tien locaties in Nederland, biedt deze organisatie het complete scala aan technische dienstverlening. 

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?

Je gaat werken in ervaren team waardoor je goede begeleiding krijgt. De werktijden zijn flexibel in te delen. Qua verdiensten zit je er bij dit bedrijf ook warmpjes bij. Je gaat al snel naar een salaris van boven de 3.000 bruto per maand bij goede prestaties en komt in aanraking met de mooiste projecten. 

Heb je interesse in deze vacature als junior glasvezel engineer? Solliciteer dan direct of neem contact met ons op wanneer je nog specifieke vragen hebt!