Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Junior IT-Professional - Eindhoven N.o.t.k. vacature

ICT Eindhoven 51 keren bekeken
Vacature omschrijving

Sta jij aan het begin van jouw IT-carrière en wil je graag brede werkervaring opdoen op het gebied van Business Intelligence, Software Development of Applicatiebeheer? En dat binnen een snelgroeiend bedrijf met diverse ontwikkelingsmogelijkheden? Dan maken wij graag kennis met je.

Je komt terecht in ons ICT-Team, waar je mede verantwoordelijk wordt voor het (door-)ontwikkelen en ondersteunen van oplossingen op het gebied van e-commerce, web applicaties en business intelligence. Je start breed en krijgt op termijn de mogelijkheid om je verder te specialiseren binnen het vakgebied dat jouw voorkeur heeft. Beschik je echter al bij aanvang over een voorkeur? Dan bieden we jou uiteraard de mogelijkheid om je sneller te specialiseren.

Enkele voorbeelden van mogelijk te verrichten werkzaamheden:
- Ervoor zorgen dat de organisatie kan beschikken over de juiste informatie voor uitvoering en ondersteuning van de bedrijfsprocessen;
- (Door)ontwikkeling van data integraties tussen software in eigen beheer en derden zoals payment providers en overige web services;

- Actief meedenken over oplossingen voor problemen en wensen die aangedragen worden vanuit de organisatie;
- Bijdragen aan verdere professionalisering en methoden van software development;
- (Mede-)verantwoordelijk voor het documenteren, beschikbaar houden en verder optimaliseren van de opgeleverde faciliteiten.Wat wij jou bieden:
- Een marktconform salaris o.b.v. kennis en ervaring;
- Een uitdagende functie binnen een informeel team bij dé marktleider van Europa op het gebied van terrasoverkappingen;
- 25 vakantiedagen per kalenderjaar, o.b.v. 40-uur per week;

- Reiskostenvergoeding, ook als je dichtbij kantoor woont;
- Eventuele overuren worden uitbetaald tegen 125%, of naar keus (en binnen wettelijke kaders) gecompenseerd in vrije tijd (regeling 2020);
- Doorgroeimogelijkheden;
- Recht op een bonus van € 1.000,00 bruto na een jaar niet ziek zijn;
- Je hebt contact met alle afdelingen binnen Tuinmaximaal, waardoor je ook kennis zal vergaren over de structuur van een snelgroeiende organisatie en de bedrijfsprocessen.Wat wij vragen:
- Je beschikt over een Hbo-diploma, bij voorkeur in de richting van IT. Beschik je over een Hbo-diploma binnen een ander vakgebied, aangevuld met relevante cursussen, opleidingen of ervaring? Dan nodigen wij je uit om alsnog te solliciteren.
- Je beschikt over analytische- en communicatieve vaardigheden en werkt geordend en gestructureerd;
- Je hebt een flexibele instelling en een actieve houding;
- Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

Locatie:
Rooijakkersstraat 10, 5652BB te Eindhoven


Waar kom je te werken:
Tuinmaximaal wil dat iédereen het hele jaar door van zijn tuin kan genieten. Daarom bieden we een ruime keuze aan terrasoverkappingen en glazen schuifwanden tegen de laagsteprijsgarantie. Deze producten leveren en monteren wij in Nederland, maar ook in België en een groot deel van Duitsland. Met de verkoop van meer dan 20.000 overkappingen en glazen schuifwanden per jaar is Tuinmaximaal daarmee marktleider in Europa. 

Maximaal van je tuin genieten, dat is wat bij Tuinmaximaal centraal staat. Dagelijks dragen daar 150 enthousiaste collega’s aan bij. Samen maken we het onze klanten graag gemakkelijk. Dat doen we zowel in onze webshop, waar je gemakkelijk je overkapping naar eigen smaak samenstelt, als in onze sfeervolle showroom in Eindhoven. Online en offline; wij staan 365 dagen per jaar klaar voor persoonlijk advies en inspiratie.
We zijn een ondernemende en veelzijdige organisatie die continu in beweging is. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers het beste uit zichzelf naar boven halen, want: meters maken doen we samen! Deze snelle en stabiele vooruitgang werd drie maal beloond met een Gazellen Award.

Ben jij de persoon naar wie Tuinmaximaal op zoek is?
Reageer dan via het onderstaande formulier, dan nodigen wij je zo spoedig mogelijk uit voor een kop koffie en een gesprek!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.