Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Junior magazijnmedewerker - Uden 33 - 40+ uur vacature

Logistiek Uden 194 keren bekeken
Vacature omschrijving

Ben jij een enthousiasteling die graag voor langere tijd aan de slag wil in een bedrijf waar hard wordt gewerkt, maar ook hard wordt gelachen? Lees dan snel verder!

WAT GA JE DOEN?

Als junior magazijnmedewerker voor een groothandel in Uden, ben jij met twee andere jonge en enthousiaste collega’s verantwoordelijk voor het magazijn en de expeditie. Je verzamelt bestellingen, maakt ze klaar voor verzending en laadt ze in de busjes en vrachtwagens van klanten. Natuurlijk wel met behulp van een EPT of heftruck. In je functie heb je dagelijks contact met chauffeurs, bedrijfseigenaren en ZZP’ers die bouwmaterialen komen ophalen. Dat is leuk, want je spreekt zo op een dag veel verschillende mensen. Het is wel belangrijk dat je de taal van de bouwvakker spreekt. Wat we daarmee bedoelen? Soms net iets directer. En veel lachen! Lachen is trouwens ook belangrijk in deze functie. Er wordt namelijk hard gewerkt, maar het is tegelijkertijd ook erg gezellig. Niet alleen bij de jaarlijkse personeelsfeestjes. Ook op de werkvloer. Dat tekent het informele van de organisatie.

Je werkt dagelijks van 06:00 tot 16:00 of van 07:00 tot 17:00. Je wisselt hierin door met je collega’s. Tot slot belangrijk om te vermelden: de opdrachtgever is op zoek naar iemand die voor de langere termijn aan de slag wil. Dat is dus belangrijk om te weten, als je wilt solliciteren.
 

WERKZAAMHEDEN

 • Je verzamelt bestellingen en maakt ze klaar voor transport
 • Je laadt vrachtwagens van klanten met de EPT of de heftruck
 • Je zorgt dat het magazijn netjes op orde blijft
 • Je hebt iedere dag contact met klanten die bouwmaterialen komen afhalen

WAT VERWACHTEN WE VAN JE?

 • Je bent vlot en enthousiast, maar durft ook écht iets te zeggen als je ergens wat van vindt.
 • Je bent op zoek naar een baan voor de langere termijn
 • Je woont in Uden of in de directe omgeving
 • Een heftruckcertificaat is een pré. Heb je dit niet? Geen probleem. Je kan je certificaat via het bedrijf halen.

WAAR GA JE WERKEN?

Je gaat als junior magazijnmedewerker aan de slag bij een groothandel in bouwmaterialen. Er werken op dit moment 35 mensen, verdeeld over twee locaties. Voor de locatie in Uden zijn er concrete uitbereidingsplannen. Ook wil het bedrijf binnen een aantal jaar twee nieuwe vestigingen in de regio openen. Wat daarnaast ook leuk is om te vermelden: het bedrijf bestaat dit jaar 25 jaar! Maar vanwege de coronamaatregelen worden de festiviteiten met een jaartje uitgesteld. Fijn voor jou, want dan kun je er in ieder geval wel bij zijn ;) 
 

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?

 • Een meer dan prima salaris op basis van je leeftijd en ervaring: €10 tot €12 per uur
 • Een goede inwerkperiode: je gaat met iedere afdeling een dag op pad en je krijgt een e-learning
 • Verschillende borrels: kerstborrel, bouwvakborrel en jaarlijks een gezellig personeelsfeest
 • Doorgroeimogelijkheden vanuit je functie als magazijnmedewerker: op termijn kun je aan de slag als verkoopmedewerker in de aangrenzende bouwwinkel

Heb je interesse in deze vacature van junior magazijnmedewerker? Solliciteer dan direct of neem contact met ons op wanneer je nog specifieke vragen hebt!