Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Junior onderhoudsmonteur - Gemert 33 - 40+ uur vacature

Techniek Gemert 136 keren bekeken
Vacature omschrijving

Hou je van techniek? En wil jij je graag verder verdiepen in elektrische en mechanische installaties in de foodsector? Lees dan snel verder!

WAT GA JE DOEN?

Als junior onderhoudsmonteur bij een bedrijf  uit Erp dat actief is in de foodsector, zorg je ervoor dat alle installaties en apparatuur in de fabriek optimaal blijft functioneren. Samen met een ervaren onderhoudsmonteur ga je iedere dag op pad om storingen aan de elektrische en mechanische installaties en apparatuur te verhelpen. Dit doe je niet alleen in de fabriek in Erp, maar ook in Veghel en Gemert. Zo ben je mooi iedere dag op verschillende plekken aan het werk. Ook onderhoud je de machines en installaties preventief. Dit betekent dat je ervoor zorgt dat de weegmachines, verwarmingsinstallaties, en verdeelmachines blijven draaien, doordat jij alles goed afstelt en bijstelt waar nodig.  
 

WERKZAAMHEDEN

  • Je verhelpt storingen aan weegmachines, verwarmingsinstallaties, verdeelmachines en de transportsystemen van het bedrijf.
  • Je loopt dagelijks mee met een ervaren onderhoudsmonteur die je kneepjes van het vak leert.
  • Je stelt de machines en installaties af en bij.

WAT VERWACHTEN WE VAN JE?

  • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding in de technische richting (niveau 3 of 4).
  • Je bent gemotiveerd en leergierig. Hoe? Je stelt vragen en bent oprecht geïnteresseerd in wat je leert.
  • Je houdt van techniek en dan met name van besturingstechniek, en meet- en regeltechniek.

WAAR GA JE WERKEN?

Als junior onderhoudsmonteur ga je aan de gang bij een familiebedrijf dat vertrouwen en gemoedelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Natuurlijk is het ook belangrijk dat je je functie goed invult, maar hoe je als persoon bent is minstens zo belangrijk. Niet voor niets gaan er amper mensen weg bij het bedrijf als ze er eenmaal werken.
 

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?

 

  • Een goed salaris voor ene junior onderhoudsmonteur; €2500, tot €3000,- per maand
  • Mooie aanvullende arbeidsvoorwaarden: denk aan een abonnement voor de sportschool subsidie als je met de fiets naar je werk komt en een jaarlijkse winstdeling.  
  • De kans om door te groeien binnen de afdeling Technische Dienst
  • Een baan binnen een familiebedrijf dat veel aandacht heeft voor haar werknemers; persoonlijke aandacht is erg belangrijk!

 

Heb je interesse in deze vacature van junior onderhousdmonteur? Solliciteer dan direct of neem contact met ons op wanneer je nog specifieke vragen hebt! Meer weten over onze sollicitatieprocedure tijdens de coronacrisis? Lees hier meer