Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Kabel/accu motoren monteur cleanroom - Eindhoven 33 - 40+ uur vacature

Techniek Eindhoven 3599 keren bekeken
Vacature omschrijving

Montagemedewerker

Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig monteren van kabels en het samenstellen van kabelbundels en/of elektrotechnische modules aan de hand van technische tekeningen, werkvoorschriften en procedures. Jouw werkzaamheden omvatten het gehele proces; van het doornemen van de tekeningen tot het maken van de kabels en het visueel controleren op afwijkingen en het repareren van fouten die opgespoord zijn na visuele en elektrische test. Verder ben je verantwoordelijk voor de apparaten en gereedschappen op de afdeling die ter beschikking worden gesteld aan jou en jouw collega’s. Daarnaast draag je zorg voor je eigen werkplek en de netheid daarvan.

Wat verwachten wij?

Je hebt ervaring in het monteren van kabels, kabelbomen  en/of modules of je hebt een soortgelijke technische werkervaring waardoor je uit de voeten kunt met het assembleren van kabels. Je bent flexibel, stressbestendig en nauwkeurig en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast kun je overweg met hand- en meetgereedschappen en beschik je over een goede dosis motivatie.

Wat bieden wij?

VHE Industrial automation bied je een leuke afwisselende assemblerende functie. Het salaris is marktconform met daarbij goede arbeidsvoorwaarden. Bij VHE wordt er veel aandacht besteed aan training en ontwikkeling van de medewerkers. We zijn een ambitieuze, technische  en vooruitstrevende organisatie die zijn diensten verleent aan klanten die in de top van de hightech sector acteren. De voelbare passie voor industriële automatisering zorgt ervoor dat wij constante hoge kwaliteit kunnen leveren. VHE Industrial automation is aangesloten bij CAO Metalelektro.