Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Klantenservice medewerker concerten - 's-Hertogenbosch 25 - 32 uur vacature

Commercieel/ Verkoop 's-Hertogenbosch 816 keren bekeken
Vacature omschrijving

Vind jij het leuk om concerten te bezoeken en kun jij andere personen ook enthousiasmeren? Dan is dit de vacature voor jou!
 

WAT GA JE DOEN?

Voor een klantenservice organisatie in Den Bosch ga jij aan de slag als klantenservicemedewerker concerten. In deze functie is het belangrijk dat je af en toe eens een concert bezoekt, zodat je goed uit kan leggen wat er zo leuk is aan een concert! Als klantenservicemedewerker concerten ga je klanten nabellen die in het verleden een soortgelijk concert hebben bezocht. De concerten verschillen per maand, waarbij je kan denken aan grote landelijke concerten of kleine lokale concerten. Alle genres muziek komen voorbij, dat maakt het leuk en afwisselend!
 

WERKZAAMHEDEN

  • Klanten contacteren over een nieuw aankomend concert
  • Het aanprijzen van tickets met eventuele korting
  • Verkooptactieken toepassen

 

WAT VERWACHTEN WE VAN JE?

  • Je bent minimaal 12 uur per week beschikbaar
  • Je bent minimaal 1 avond en/of 1 zaterdag per week beschikbaar
  • Je vindt het leuk om concerten te bezoeken

 

WAAR GA JE WERKEN?

Het bedrijf is al ruim 20 jaar actief als klantenservice contactcenter. Het bedrijf is inmiddels gegroeid naar ongeveer 150 medewerkers en zijn nog steeds groeiende. De organisatie is heel erg gericht op kwaliteit en verlangt dit ook van de werknemers. Dankzij innovaties, het personeel en de ervaring blijven zij een goede speler in de markt. De werknemers zijn dan ook het visitekaartje van de organisatie.
 

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?

Als klantenservice medewerker concerten krijg je naast een vast loon ook bonussen. Hoe meer je weet te verkopen, hoe hoger de bonus. Hierdoor kun je wel 32 euro per dag meer verdienen!

Het basisuurloon voor een volwassene (21+) is €9,61 bruto per uur. Jongeren mogen uiteraard ook solliciteren op deze functie. Het basisuurloon voor personen jonger dan 21 is afhankelijk van leeftijd en verschilt tussen de €6,45 en €8,65 bruto per uur.
 

Heb je interesse in deze vacature voor klantenservice medewerker concerten? Solliciteer dan direct of neem contact met ons op wanneer je nog specifieke vragen hebt!