Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Klantenservice medewerker groene energie - 's-Hertogenbosch 25 - 32 uur vacature

Commercieel/ Verkoop 's-Hertogenbosch 822 keren bekeken
Vacature omschrijving

Ben jij milieubewust en vind jij het belangrijk dat anderen ook milieubewuster gaan denken? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

WAT GA JE DOEN?

Voor een klantenservice organisatie in Den Bosch ga jij aan de slag als klantenservicemedewerker groene energie. Jij belt klanten op die eerder interesse hebben getoond in de dienstverlening van een leverancier van groene energie. Deze energie wordt opgewekt uit waterwinning. Het is belangrijk dat je hierin navraagt waarom ze destijds geen klant zijn geworden en vertelt wat de voordelen (naast het milieu) zijn om alsnog klant te worden. Als klantenservice medewerker groene energie is het belangrijk dat je een goed en eerlijk beeld neerzet van de organisatie. Je uiteindelijke doel is het genereren van sales.
 

WERKZAAMHEDEN

  • Servicegerichte telefoontjes uitvoeren
  • Genereren van extra sales
  • De voordelen uitleggen van groene energie

 

WAT VERWACHTEN WE VAN JE?

  • Je bent minimaal 12 uur per week beschikbaar
  • Je bent minimaal 1 avond en/of 1 zaterdag per week beschikbaar
  • Je bent milieubewust
  • Je vindt het leuk om telefonisch contact te hebben met klanten

 

WAAR GA JE WERKEN?

Het bedrijf is al ruim 20 jaar actief als klantenservice contactcenter. Het bedrijf is inmiddels gegroeid naar ongeveer 150 medewerkers en zijn nog steeds groeiende. De organisatie is heel erg gericht op kwaliteit en verlangt dit ook van de werknemers. Dankzij innovaties, het personeel en de ervaring blijven zij een goede speler in de markt. De werknemers zijn dan ook het visitekaartje van de organisatie. 
 

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?

Als klantenservice medewerker groene energie kan je naast een vast loon ook flinke bonussen verdienen. Hoe meer je weet te verkopen, hoe hoger de bonus. Hierdoor kun je wel 32 euro per dag meer verdienen! Het basisuurloon is voor een volwassene (21+) €9,61 bruto per uur. Jongeren mogen uiteraard ook solliciteren op deze functie. Het basisuurloon voor personen jonger dan 21 is afhankelijk van je leeftijd en verschilt tussen de €6,45 en €8,65 bruto per uur.
 

Heb je interesse in deze vacature als klantenservice medewerker groene energie? Solliciteer dan direct of neem contact met ons op wanneer je nog specifieke vragen hebt!