Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Klantenservice medewerker wijn - 's-Hertogenbosch 25 - 32 uur vacature

Commercieel/ Verkoop 's-Hertogenbosch 833 keren bekeken
Vacature omschrijving

Wijnen, wijnen, wijnen! Heb jij verstand van wijn en ben je goed aan de telefoon? Dan is dit de vacature voor jou!

WAT GA JE DOEN?

Voor een klantenservice organisatie in Den Bosch ga jij aan de slag als klantenservicemedewerker wijn. In deze functie is het belangrijk dat je van wijn houdt en hier ook wel enige verstand van hebt. Als klantenservicemedewerker wijn ga je ''warme'' leads bellen. Dit houdt in dat je klanten gaat bellen die geen gebruik hebben gemaakt van een kortingsactie in het verleden, maar wel al bekend zijn met het bedrijf. Het gesprek wordt zeer servicegericht ingestoken. Dit houdt in dat je de klant gaat vragen hoe de wijn is bevallen, wat ze hierbij kunnen eten etc. Het uiteindelijke doel van het gesprek is dat je nogmaals de kans geeft om een bestelling te doen, met de door jou gegeven korting.
 

WERKZAAMHEDEN

  • Opvolgen van belletjes bij klanten
  • Servicegerichte telefoontjes uitvoeren
  • Kortingsacties aanbieden bij klanten
  • Verkoopcampagne voeren over nabestellingen

 

WAT VERWACHTEN WE VAN JE?

  • Je bent minimaal 12 uur per week beschikbaar
  • Je bent minimaal 1 avond en/of 1 zaterdag per week beschikbaar
  • Je vindt het leuk om klanten te adviseren over wijn

 

WAAR GA JE WERKEN?

Het bedrijf is al ruim 20 jaar actief als klantenservice contactcenter. Het bedrijf is inmiddels gegroeid naar ongeveer 150 medewerkers en zijn nog steeds groeiende. De organisatie is heel erg gericht op kwaliteit en verlangt dit ook van de werknemers. Dankzij innovaties, het personeel en de ervaring blijven zij een goede speler in de markt. De werknemers zijn dan ook het visitekaartje van de organisatie.
 

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?

Als klantenservice medewerker wijn kan je naast een vast loon ook flinke bonussen verdienen. Hoe meer je weet te verkopen, hoe hoger de bonus. Hierdoor kun je wel 32 euro per dag meer verdienen! Het basisuurloon is voor een volwassene (21+) €9,61 bruto per uur. Jongeren mogen uiteraard ook solliciteren op deze functie. Het basisuurloon voor personen jonger dan 21 is afhankelijk van je leeftijd en verschilt tussen de €6,45 en €8,65 bruto per uur.
 

Heb je interesse in deze vacature voor klantenservice medewerker wijn? Solliciteer dan direct of neem contact met ons op wanneer je nog specifieke vragen hebt!