Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Kwaliteitscontroleur verspanen (fulltime) - Riethoven 33 - 40+ uur vacature

Techniek Riethoven 324 keren bekeken
Vacature omschrijving

Het waarborgen van de kwaliteit is je tweede natuur

Wij zijn...

Inno-Tec Nederland B.V. is een allround toeleverancier op het gebied van precisieplaatbewerking en verspaning. Wij zijn gespecialiseerd in prototypes en kleine tot middelgrootte series voor o.a. de voedingsmiddelen-, medische- en elektronica-industrie. Met ons moderne en uitgebreide machine park vervaardigen wij producten van een hoogwaardig kwaliteitsniveau.

Voor ons zusterbedrijf het Fijnmechanisch Centrum zoeken we een kwaliteitscontroleur verspanen die deel uit wil maken van een ambitieus, gezond en sterk groeiend bedrijf. Iemand die het als een uitdaging ziet om samen met zijn collega’s de kwaliteit van de geleverde producten en van de organisatie te waarborgen en een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van Inno-Tec. 

Het nemen van verantwoordelijkheid en initiatief wordt zeer gewaardeerd en je krijgt veel vrijheid om je functie zelfstandig in te vullen. Vanzelfsprekend faciliteren wij opleidingen, trainingen en cursussen om je te ontwikkelen op je vakgebied en als persoon.

Wij zoeken….

Iemand die de kwaliteitscontrole van de producten en de bijsturing van processen op zich neemt. Je ondersteunt de productie bij de verschillende kwaliteitsaspecten en je adviseert het bedrijfsbureau. Je bent een teamspeler die samen met de productiemedewerkers de kwaliteit van de geleverde producten weet te waarborgen. Je bent verantwoordelijk voor de tussen- en eind controles volgens vastgelegde procedures en werkinstructies van producten.

Jij weet ervoor te zorgen dat we de gevraagde kwaliteit leveren en de processen zodanig bij te sturen om dit te waarborgen. Je doet dit grondig en gedetailleerd, zoals in je aard ligt. Je weet dingen duidelijk uit te leggen en houdt daarbij rekening met de mening van anderen. Nieuwe kennis en informatie zet jij snel en goed in. Jij ziet het als een uitdaging om het kwaliteitsdenken uit te dragen in de organisatie.

Ben jij iemand die:

  • Kennis heeft van verspanen op MBO niveau;
  • Kennis heeft van kwaliteitssystemen, processen en procedures of daarin opgeleid wil worden;
  • Kennis heeft van Lean en diverse kwaliteitstools of daarin opgeleid wil worden;
  • Ervaring heeft met een 3D meetmachine en het programmeren daarvan is een pré;
  • Jij bent: besluitvaardig, resultaatgericht, gedisciplineerd, procesmatig, diplomatiek en een teamspeler.

Wat kunnen wij jou bieden:

  • Een zelfstandige functie, met veel vrijheid en inspraak op jouw expertise gebied;
  • Je krijgt een marktconforme beloning volgens de CAO metaalbedrijf;
  • Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen in je vakgebied;
  • Een zelfstandige functie in een hecht team van 15 medewerkers.

Spreekt dit je aan?

Aarzel dan niet en solliciteer direct! We laten je graag ons innovatieve bedrijf zien!