Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Leerling automonteur - Rosmalen 33 - 40+ uur vacature

Productie Rosmalen 891 keren bekeken
Vacature omschrijving

Wil jij dolgraag werken als automonteur, maar heb jij nog geen of weinig ervaring? Geen probleem, dit bedrijf is op zoek naar een gemotiveerd persoon die het vak wil leren.

WAT GA JE DOEN?

Voor een organisatie in Rosmalen zijn wij op zoek naar een leerling automonteur die auto's helemaal geweldig vindt! Je komt te werken in een team van ongeveer 10 personen. Nadat jij om 07:45 uur aanwezig bent pak jij een lekkere bak koffie met je collega's om de dag goed op te starten. Je werkdag eindigt om 17:00 uur. Klanten maken een afspraak voor reparaties, kleine beurten en het wisselen van banden. Dit zal in het begin ook jouw takenpakket zijn. Naarmate je meer ervaring hebt opgebouwd krijg je ook meer verantwoordelijkheden. Het belangrijkste is dat je enthousiast en gemotiveerd bent. Je komt je afspraken na en je wil dolgraag een toekomst opbouwen in de autobranche.
 

WERKZAAMHEDEN

  • Uitvoeren van reparaties
  • Uitvoeren van kleine beurten
  • Uitvoeren van bandenwissels

 

WAT VERWACHTEN WE VAN JE?

  • Je bent fulltime beschikbaar voor langere tijd
  • Je bent fysiek in orde
  • Je hebt 2 rechterhanden

 

WAAR GA JE WERKEN?

Je komt te werken voor een autobedrijf uit Rosmalen die in de laatste jaren een goede reputatie heeft opgebouwd in de regio. Het bedrijf bestaat uit ongeveer 10 gemotiveerde monteurs, die de klant juist te woord kunnen staan. Het bedrijf ontzorgt de klant van A tot Z, daarom is het heel belangrijk dat je mee wil groeien met de organisatie. Er worden interne cursussen en opleidingen gegeven, zodat jij op jouw tempo kan groeien van leerling automonteur naar een volwaardige automonteur. 
 

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?

Wij bieden jou een mooie toekomst in de autobranche bij een heel leuk bedrijf voor langere tijd. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en werkervaring. Ben jij 21+? Dan ga je als leerling automonteur €10,50 bruto per uur verdienen. Verder biedt het bedrijf jou interne cursussen en opleidingen. 
 

Heb je interesse in deze vacature als leerling automonteur? Solliciteer dan direct of neem contact met ons op wanneer je nog specifieke vragen hebt!