Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Leerling Elektromonteur 33 - 40+ uur vacature

Techniek Veldhoven 254 keren bekeken
Vacature omschrijving

Geen ervaring in de elektrotechniek is voor ons geen probleem! Wij leren jou namelijk wel de fijne kneepjes van het vak. Je gaat mee lopen met een ervaren vakman die jou graag de ins en outs van de elektrotechniek wilt leren. Ambitieus? Door middel van hard werken en een vakgerichte opleiding verzeker jij jezelf van een goede toekomst. Hierbij krijg je uiteraard alle hulp van ons en zelfs een eigen praktijkbegeleider!

Het enige wat we van je vragen is dat je twee rechterhanden hebt, veilig werkt, jouw collega’s niet onder stroom zet en gemotiveerd bent om één van de mooiste vakken binnen de techniek te leren!
Heb je (nog) geen eigen vervoer? Maak je geen zorgen, er is genoeg ruimte in de bus of auto.
Ook over kleding en gereedschap hoef je je geen zorgen te maken. Wij zorgen dat jij met een volledige gereedschap koffer op pad kan, als jij beloofd dat je het gereedschap niet kwijt raakt.

Functie-eisen

• Ervaring is geen eis, wel een grote plus
• Een goede dosis motivatie
• In bezit van geldig diploma Basisveiligheid VCA of de bereidheid dit te behalen
• In het bezit van rijbewijs B en bij voorkeur eigen vervoer is een plus

Wat wij bieden
Naast een aantrekkelijk salaris en voorwaarden conform CAO, mag je op het volgende rekenen:
• Een vaste baan
• Diversiteit in werkzaamheden
• Uitgebreide set hand-en elektrisch gereedschap
• Kleding en PBM’s
• Eerlijke, stipte en correcte betaling
• Mogelijkheid tot het volgen van cursussen en opleidingen

Ben jij de elektromonteur die wij zoeken? Dan kun je online solliciteren of via de mail zuid@dittechniek.nl Wij houden ook van de persoonlijke benadering, dus bellen kan altijd. Bel dan met mij op 06-30135967.
Pas je niet helemaal op het profiel, dan mag je ook zeker reageren, wie weet komen we er samen uit om dé vacature voor jou te vinden!

Over ons
Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zin ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op het uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!