Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Leerling Installatiemonteur - Veldhoven 33 - 40+ uur vacature

Techniek Veldhoven 893 keren bekeken
Vacature omschrijving

Wil jij als leerling monteur aan de slag in een BBL-opleiding? Voor meerdere bedrijven zijn wij op zoek naar enthousiaste leerling monteurs voor een opleiding in de installatietechniek. Wij hoeven je natuurlijk niet te vertellen dat je met een diploma hogerop komt, meer verdient én meer kansen op de arbeidsmarkt krijgt. DIT helpt je met het behalen van je diploma en zorgt voor een mooie baan die bij je past!

Als (leerling) installatiemonteur leer je alles over de meest voorkomende handelingen in de installatietechniek. Denk hierbij aan het aanleggen en installeren van leidingwerk, afvoersystemen, CV installaties en sanitair. Daarnaast verricht je ook onderhoudswerkzaamheden. Het betreft projecten in zowel nieuwbouw als renovatie. Je bent voornamelijk werkzaam in woningen, bedrijfspanden, scholen, overheid- en zorginstellingen. De technologie verandert continu, en jij gaat natuurlijk met de tijd mee door met de nieuwste technieken te leren werken!

Deze werkzaamheden voer je uit bij een erkend leerbedrijf in jouw regio. Daarnaast ga je één dag per week óf in de avonduren naar school!

Functie-eisen
• Ervaring is geen eis, wel een grote plus
• Een goede dosis motivatie
• In bezit van geldig diploma Basisveiligheid VCA of de bereidheid dit te behalen
• In het bezit van rijbewijs B en bij voorkeur eigen vervoer is een plus

Wat wij bieden

Naast een aantrekkelijk salaris en voorwaarden conform CAO, mag je op het volgende rekenen:
• Een vaste baan
• Diversiteit in werkzaamheden
• Uitgebreide set hand-en elektrisch gereedschap
• Kleding en PBM’s
• Eerlijke, stipte en correcte betaling
• Mogelijkheid tot het volgen van cursussen en opleidingen

Ben jij de installatiemonteur die wij zoeken? Dan kun je online solliciteren of via de mail zuid@dittechniek.nl Wij houden ook van de persoonlijke benadering, dus bellen kan altijd. Bel dan met mij op 06-30135967.
Pas je niet helemaal op het profiel, dan mag je ook zeker reageren, wie weet komen we er samen uit om dé vacature voor jou te vinden!

Over ons
Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zin ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op het uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!