Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Leerling monteur systeembouw - Uden 33 - 40+ uur vacature

Techniek Uden 125 keren bekeken
Vacature omschrijving

Vind jij het interessant hoe Tiny Houses worden gemaakt en wil jij deze zelf ook realiseren? Voor verschillende projecten ga je aan de slag met hout en installatietechniek.

WAT GA JE DOEN?

Voor een innoverend bedrijf uit Uden zijn wij op zoek naar een leerling monteur systeembouw die verschillende facetten wil leren in de houtbouw. De functie is veelzijdig, want binnen de organisatie krijg je ook de ruimte om veel bij te kunnen leren. Het bedrijf ontwikkelt en creëert duurzame woningen die gemaakt zijn van hout. Een nieuwe en betaalbare ontwikkeling op de huizenmarkt, wat ideaal is voor starters of personen die wat minder hebben te besteden. Je kan denken aan huizen ter grootte van een appartement maar dan gewoon op de begane grond. 

Als leerling monteur systeembouw ga jij je bezighouden met het opleveren van deze woningen in de productiehal. Vanuit de productiehal gaan de woningen direct naar de plaats van bestemming. Jij gaat je bezighouden met alle werkzaamheden die er onder het bouwen van een huis vallen, maar dan in het klein! Je zult voornamelijk bezig zijn met het opbouwen van de skeletten. Hier komt dus timmerwerk bij kijken. Daarnaast zorg je er ook voor dat elektra aangesloten wordt in de woningen en ben je bezig met de afwerking hiervan.

Een vereiste is dat je in het verleden wel al ervaring hebt opgedaan in de bouw. Dit mag in studievorm zijn of met eerdere relevante werkervaring. Kortom: het is een erg leuke bouwgerelateerde functie, waarin je meerdere bouwtechnische werkzaamheden gaat uitvoeren.

WERKZAAMHEDEN

  • Skeletbouw van de woningen opleveren
  • Installatietechniek gericht op kleine woningen
  • Op verschillende afdelingen actief zijn met bouwwerkzaamheden
  • Werken met de CNC machine
  • Lezen van bouwtekeningen

WAT VERWACHTEN WE VAN JE?

  • Je hebt eerder ervaring opgedaan in een bouwgerelateerde functie óf hebt een relevante studie gevolgd
  • Je bent leergierig en wilt alles weten over huizen
  • Je bent fulltime beschikbaar voor langere tijd
  • Je bent collegiaal en vindt het leuk om in een team te werken

WAAR GA JE WERKEN?

Je komt te werken bij een bedrijf dat zich continu blijft innoveren en specialiseren op het gebied van bouwsystemen. 30 jaar geleden liep de organisatie voor op de rest op het gebied van prefab bouwen. Nu hebben ze een nieuwe voorsprong gevonden met het bouwen van duurzame en kleine woningen. De woningen die zij bouwen zijn voornamelijk starterswoningen, studentenwoningen, vakantiewoningen en huisvesting voor (arbeids)migranten. Het belangrijkste hierin is de milieuvriendelijkheid en een betaalbare / kwalitatieve huisvesting. 

Het bedrijf staat bekend om haar familiare cultuur en informele werksfeer waar iedereen gelijk behandeld wordt. 
 

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?

Als Leerling monteur systeembouw bieden wij jou een mooie kans binnen een groeiende organisatie. Vanwege deze groei zijn er ook diverse doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld projectleider, uitvoerder, ervaren timmerman etc. Daarnaast wordt je verloond aan hand van de timmerindustrie CAO, jouw startloon zal afhangen van de eerdere werkervaring. De salarisindicatie is tussen €10,50 en €11,50. 

Heb je interesse in deze vacature als leerling monteur systeembouw? Solliciteer dan direct of neem contact met ons op wanneer je nog specifieke vragen hebt! Meer weten over onze sollicitatieprocedure tijdens de coronacrisis? Lees hier meer