Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Leerling servicemonteur koeltechniek - 's-Hertogenbosch 33 - 40+ uur vacature

Techniek 's-Hertogenbosch 152 keren bekeken
Vacature omschrijving

Vind jij het leuk om te leren hoe het komt dat bij bedrijven en winkels de temperatuur altijd aangenaam is? En vind je het ook leuk om te sleutelen? Dan is dit de vacature voor jou

WAT GA JE DOEN?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zou jij graag aan de slag willen als leerling servicemonteur koeltechniek? Voor een bedrijf uit Den Bosch zijn wij op zoek naar iemand die graag het vak van leerling servicemonteur koeltechniek zou willen leren. In deze functie ben je bezig met het repareren van koeltechnische systemen. Het bedrijf houdt zich ook veel bezig met het opbouwen van koeltechnische installaties. 

Je gaat voornamelijk werken bij de grotere bedrijven, zoals overheidsinstellingen, scholen, hotels etc. Je bent in deze functie voornamelijk bezig met het onderhouden en opbouwen van koeltechnische installaties. Dit doe je in het begin samen met een ervaren collega, zodat je in de praktijk het vak leert. Naarmate je meer leert, zul je ook projecten met meer verantwoordelijkheid aan mogen pakken.

WERKZAAMHEDEN

  • Oplossen van koeltechnische storingen
  • Opbouwen en onderhouden van koeltechnische systemen
  • Reparaties en revisies uitvoeren op locatie

WAT VERWACHTEN WE VAN JE?

  • Je bent fulltime beschikbaar voor langere tijd
  • Je bent flexibel inzetbaar voor het oplossen van storingen
  • Je vindt het leuk om met je handen te werken
  • Je bent in het bezit van een geldig VCA-B
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs of verwacht deze op korte termijn te behalen

WAAR GA JE WERKEN?

Als leerling servicemonteur koeltechniek kom jij te werken bij een informeel bedrijf uit Den Bosch. Het is een kleine organisatie waar jij jezelf mag laten horen en waar naar je geluisterd zal worden. Het bedrijf is op zoek naar iemand die graag het vak van koeltechnisch monteur wil gaan leren. Het vak is lastig aan te leren op school en dit moet in de praktijk gedaan worden. Affiniteit met werktuigbouwkunde of elektra is wel gewenst. Het belangrijkste is dat je gemotiveerd bent en graag een nieuw vak wil gaan leren. Het werk is redelijk geavanceerd en er komen diverse aspecten binnen de koeltechniek bij kijken.

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?

Wij bieden jou een goed startsalaris tussen €10,- en €11,50 bruto per uur. Het uurloon is mede afhankelijk van je werkervaring en bespreekbaar binnen de organisatie. Wij bieden jou dan ook een baan met veel zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en een plek waar gelachen mag worden.

Heb je interesse in deze vacature als leerling servicemonteur koeltechniek? Solliciteer dan direct of neem contact met ons op wanneer je nog specifieke vragen hebt! Meer weten over onze sollicitatieprocedure tijdens de coronacrisis? Lees hier meer