Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Lijnverantwoordelijke 33 - 40+ uur vacature

Productie Eindhoven 1083 keren bekeken
Vacature omschrijving

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor cluster binnen de verpakkingsafdeling. Dit betekent dat je de functionele aansturing verricht van de medewerkers aan de lijn bestaande uit een proces operator, technical operator en verpakkingsmedewerker(s). Je staat in voor het bedienen van de productielijnen van een bepaalde lijnengroep. Je voert kwaliteitscontroles uit en neemt de nodige actie indien deze niet voldoen. Daarnaast werk je mee aan de lijn bij het afvullen en verpakken van eindproducten volgens specificaties van de klant. Je bent inzetbaar in een lijnengroep en kan zelfstandig batch protocollen beheren. Het betreft een functie in een 2/3-ploegendienst, dus je moet ook bereid zijn om in de nacht te werken.

Je hebt een MBO werk- en denkniveau, beheerst de Nederlandse taal vloeiend in woord en geschrift. Je hebt een gezonde dosis gezond verstand waarmee je snel kan schakelen en redeneren. Je bent het aanspreekpunt van de lijnengroep waardoor je andere medewerkers van de lijn hiërarchisch aanstuurt gedurende de volledige productietijd. Je bent op zoek naar een functie waarin actie, beweging en afwisseling centraal staan.

Onze opdrachtgever biedt ruimte voor persoonlijke ontwikkeling; training en opleidings-mogelijkheden. Een prettige en informele werksfeer, waaronder o.a. een actieve personeelsvereniging die jaarlijks meerdere uitstapjes organiseert.