Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Logistiek administratief medewerker 33 - 40+ uur vacature

Logistiek Eindhoven 586 keren bekeken
Vacature omschrijving

Onze opdrachtgever in de Kempen is op zoek naar een tweetal medewerkers die het magazijn tijdelijk komen ondersteunen. Het magazijn van onze opdrachtgever zal geautomatiseerd gaan worden, waardoor alle labels op de voorraad en de producten vervangen dienen te worden. Tevens dienen er van alle producten extra info verwerkt te worden in het systeem. Denk hierbij aan specifieke product gegevens. Tevens is visuele inspectie van de producten van groot belang. 

Voor deze tijdelijke ondersteuning is onze opdrachtgever op zoek naar een tweetal medewerkers die, bij voorkeur, fulltime beschikbaar zijn.

Het betreft een tijdelijke functie vanaf 1 maart. Duur van de functie zal mogelijk tussen 4 tot 6 weken liggen. Dit is ook afhankelijk hoe snel jij bent met het correct en positief afwikkelen van jouw taken.

Je hebt een afgeronde opleiding of bent nog bezig met een opleiding en zoekt een tijdelijke baan naast jouw studie. Je bent accuraat, handson, communicatief sterk en bovenal gemotiveerd om deze belangrijke taak tot een goed einde te brengen.