Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Logistiek Medewerker 2-ploegendienst - Deurne 33 - 40+ uur vacature

Logistiek Deurne 88 keren bekeken
Vacature omschrijving

Voor onze opdrachtgever in Deurne zijn wij per direct op zoek naar een Logistiek Medewerker in 2-ploegendienst.

In deze functie wordt van je gevraagd beschikbaar te zijn in een twee ploegendienst, van 06.00-15.00 en van 15.00-00.00 uur. Daarnaast wordt er afwisselend op de zaterdag gewerkt. Uiteraard ontvang je de hiervoor geldende onregelmatigheidstoeslagen op je bruto uurloon.

Werkzaamheden Logistiek Medewerker 2-ploegendienst:
Samen met je collega’s ben jij verantwoordelijk voor het ontvangen, verpakken, opslaan en verzendklaar maken van producten volgens de geldende kwaliteitseisen. Je plaatst de goederen met behulp van een heftruck, reachtruck, elektrische palletwagen of handpompwagen in het magazijn.
Ook zorg je voor het inboeken van de goederen in Navision. Verder seal je artikelen met behulp van een sealmachine. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor het aanvoeren van grondstoffen en verpakkingsmaterialen a.d.h.v. de klaarzetlijst zodanig dat deze tijdig en op de juiste plaats aanwezig zijn. Je legt tot slot verantwoording af aan het Hoofd Expeditie.

Functie-eisen Logistiek Medewerker 2-ploegen:
Je beschikt over MBO werk- en denkniveau, verkregen door opleiding en/of werkervaring. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je minimaal 2 jaar ervaring hebt in een soortgelijke functie in de voedingsindustrie. Tot slot beheers je de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift.

Wat krijg je ervoor terug?
De geschikte kandidaat bieden wij een fulltime functie voor de lange termijn. Je gaat in deze functie werken in een jong en groeiend team binnen een dynamisch bedrijf. Verder geniet je een goed salaris (in overleg, afhankelijk van je ervaring) en daarnaast 15 atv-dagen en 25 vakantiedagen.