Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Logistiek Teamleider (BBL niveau 3) - Eersel 33 - 40+ uur vacature

Logistiek Eersel 24 keren bekeken
Vacature omschrijving

Wij lopen voorop, en dat willen we zo houden. Loop jij mee? Dan heeft Vencosteel interesse in jou. Wij zijn namelijk op zoek naar een:


LOGISTIEK TEAMLEIDER (BBL 3)

die samen met zijn/haar teamleden verantwoordelijk is voor de inkomende en uitgaande goederenstroom en de administratieve verwerking daarvan. Je bent allround  inzetbaar op de verschillende posities binnen het logistieke proces.

Als teamleider ken je uiteindelijk het logistieke proces van binnen en van buiten. Het werk in het magazijn kun je daardoor goed verdelen onder jouw medewerkers. Natuurlijk werk je zelf net zo hard mee. Daarnaast ben je bezig met plannen en aansturen, zodat het magazijn perfect georganiseerd is.

In het magazijn wordt je begeleid door een coach die je klaarstoomt om in de toekomst zelfstandig de werkzaamheden uit te voeren. Je werkt in een enthousiast team.
 
Functie eisen:

  • MBO student (BBL niveau 3);
  • Interesse in metaalbewerking;
  • De wil om te werken met moderne draai- en freesbanken;
  • Teamspeler.


Je rapporteert in deze functie aan de teamleader van de afdeling.
Indien je meer informatie wilt over de vacature kun je contact opnemen met Wil van der Linden, Manager Vencosteel, bereikbaar via telefoonnummer 0497-517380 of per mail viawil.vanderlinden@vencomaticgroup.com

Ben jij de doorzetter die wij zoeken? Stuur dan je sollicitatiebrief met bijbehorende CV binnen 14 dagen, onder vermelding van de functienaam naar de Vencomatic Group, Afdeling HR, Meerheide 200, 5520 AD, Eersel of per e-mail naar solliciteren@vencomaticgroup.com